Frittata cu dovlecei şi brânză de capră

Frittata este o alternativă la omleta simplă sau la tarta quiche. Eva.ro te învaţă o reţetă rapidă de frittata pe care o poţi consuma la micul dejun sau orice alt moment al zilei.

Frittata este o alternativă la omleta simplă sau la tarta quiche. Eva.ro te învaţă o reţetă rapidă de frittata pe care o poţi consuma la micul dejun sau orice alt moment al zilei.

Ingrediente

- 6 ouă
- 2 dovcelei, tăiaţi mărunt
- 1/2 ceapă roşie, feliată
- 1/2 ardei roşu, feliat mărunt
- ulei de măsline
- sare
- piper negru
- brânză de capră.

Pune într-o tigaie puţin ulei de măsline şi lasă ceapa, dovleceii şi ardeiul la călit până se înmoaie.


Între timp se bat ouăle şi se toarnă peste legumele din tigaie. În acelaşi timp se presară bucăţi mici de brânză de capră, sare şi piper proaspăt măcinat.
Se consumă cu o salată proaspătă de pătrunjel, salată verde sau valeriană.