Feng Shui: 5 trucuri ca să te îmbogăţeşti în 2012. Cum să le foloseşti!

2012 este Anul Dragonului de Apă şi pentru că în tradiţia Feng Shui apa simbolizează bogăţia şi şansele de a acumula averi, acesta este un an numai bun pentru câştiguri materiale, dacă ştii ce să faci.

Descoperă câteva parctici Feng Shui pentru casa ta care te ajută să te îmbogăţeşti în acest an:

Vase cu pânze


Vasul cu pânze simbolizează bogăţia care îţi intră în casă. Aşază un vas cu pânze din lemn în est sau sud-est. Nu uita să umpli vasul cu monede, pentru ca bogăţia care îţi intră în locuinţă să fie cu adevărat mare.

Peştele-dragon auriu

În tradiţia Feng Shui, peştele-dragon auriu numir şi Arowana, este un simbol activator al belşugului, norocului şi fericirii. Cei mai mulţi oameni de afaceri prosperi chinezi aşază în biroul lor un acvariu cu astfel de peşti, fiind convinşi că le sporesc avuţiile. Este suficient să îţi aşezi în casă un tablou care reprezintă aceşti peşti aducători de noroc şi bani, de preferat în birou.

Broasca cu trei picioare

Broasca cu trei picioare şi cu un bănuţ în gură este unul dintre cele mai celebre simboluri Feng Shui pentru activarea bogăţiei. Aşază broasca în orice colţ opus pe diagonală cu uşa casei, dar niciodată în dormitor. Broscuţa trebuie să aibă ochii roşii şi obligatoriu un bănuţ în gură.

Arborele de jad

Arborele de jad sau Crassula este o plantă de interior des întâlnită în casele noastre, dar cu toate acestea puţini cunosc simbolistica sa Feng Shui. Pentru că frunzele sale sunt asemănătoare cu banii, arborele de jad simbolizează norocul şi bogăţia. Pune această plantă în zona estică sau sudică a locuinţei tale, pe birou sau în living, dar niciodată în baie sau în dormitor.

Copăcelul cu cristale

Simbolizează creşterea continuă a bogăţiei. Ramurile sale încărcate cu cristale, pietre preţioase şi bănuţi norocoşi aduc prosteritate şi câştiguri mari. Pune copăcelul pe birou sau în zona ta de lucru.

MAI MULT DESPRE: bani, Feng Shui, bogatie, belşug