Eficienţă în bucătărie!
Tehnica "Mise en place"
Mise en place este o tehnică provenită din Franţa, ce presupune curăţarea, tăierea, pregtirea tuturor ingredientelor unei reţete ianinte de a începe efectiv prepararea. Totul trebuie să fie măsurat, tăiat şi tocat, pentru ca apoi ingredientele să fie "asamblate". Vei avea astfel totul la îndemână şi vei găti într-o ordine perfectă. Ai nevoie de boluri şi vase de diferite dimensiuni, în care să-ţi păstrezi ingredientele.
Comentarii (4)
astea-s stiute de cand lumea si pamantul...dar na, tebuiesc repetate sa iasa de un articol! am 2 ore de cand citesc pe site-ul eva n-am gasit un articol nou care sa ma surprinda ! NOUTATI ?????!!!!!!!!!
AIURELI !! Sa fii eficienta in bucatarie inseamna sa-l inveti sa-si gateasca singur nu sa trudesti tu ore intregi !!
da, un articol foarte frumos, pentru americanii prosti, carora trebuie sa le dai totul mura-n gura, ca sa nu isi puna capul la contributie!
foarte frumos articolul mai ales pentru femeile tinere care abia invata sa stea mai mult la bucatarie ca mine :D...nota 10!
Posteaza comentariu