Dacă nu-ţi place carnea de miel, poţi încerca un drob delicios din ficăţei de pui. Iată cum să-l prepari:
1 kg ficăţei de pui;
2 cutii ciuperci tăiate;
5 legături ceapă verde;
3 legături pătrunjel;
3 legături mărar;
5-6 ouă.
Mod de preparare:
Ficăţeii se spală şi se fierb pentru 5 minute.
Ciupercile se taie mărunt. La fel şi ceapa verde.
Se călesc împreună în ulei.
Peste pasta rezultată se pun ciupercile şi ceapa, ouăle, verdeaţa, sare şi piper.
Toate aceste ingrediente se amestecă bine.
Într-o tavă pentru chec sau cozonac se pune hârtie de copt, apoi compoziţia.
Tava se pune la cuptor pentru 40 de minute la foc mediu.
Apoi se scoate si se unge drobul desupra cu un ou batut bine cu putina sare. Se mai lasa inca 10 minute si drobul e gata.