Dovlecei umpluţi cu morcov şi usturoi la cuptor

Vrei o cină rapidă şi sănătoasă? O reţetă simplă îţi poate salva timpul, dar şi organismul.

Vrei o cină rapidă şi sănătoasă? O reţetă simplă îţi poate salva timpul, dar şi organismul.

Dovlecei umpluţi cu morcov şi usturoi la cuptor:

- 3 dovlecei cruzi

- 3,4 morcovi

- 5 căpăţâni de usturoi

Spală bine bine legumele, taie dovlecelul în două pe lungime şi curăţă-i miezul. În copăiţele formate aruncă morcovii tăiaţi în ce formă vrei şi usturoi după gustul fiecăruia. Bagă-le la cuptor şi ţine-le până ce legumele devin moi şi suculente.

Poftă bună!

 

Am studiat jurnalismul si asistența socială și îmi place să scriu despre vedete, sănătate și relații.
Am studiat jurnalismul si asistența socială și îmi place să scriu despre vedete, sănătate și relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod