Dovlecei umpluţi

Încearcă dovleceii umpluţi, dacă vrei un preparat delicios şi uşor de pregătit. Este o reţetă ideală

Ingrediente:

2 dovlecei mai mari
4 roşii
300 grame bacon,
2 cepe
2 ardei graşi
20 grame brânză telemea

Mod de preparare:

Ceapa curăţată şi tocată mărunt se căleşte în 2 linguri de ulei.
Pieptul de porc se taie cubuleţe mici şi se adaugă peste ceapă, ca să se prăjească puţin.
Adaugăm ardeii tăiaţi mărunt şi roşiile cubuleţe.

Potrivim de sare şi piper, adăugăm câteva fire de pătrunjel verde tocat mărunt.
Cu această compoziţie umplem dovleceii scobiţi în interior.
Deasupra radem brânza telemea pe care am ţinut-o 20 de minute în congelator ca să nu se sfărâme şi să se radă frumos.
Se pun apoi la cuptor pentru jumătate de oră sau până ce dovleceii s-au înmuiat.