Nimic mai bun pentru micul dejun! Le poti umple cu sirop de ciocolata sau cu inghetata.
Ingrediente si cantitati:
2 cesti cu faina
1/2 lingurita cu praf de copt
1/2 lingurita cu sare
1 lingurita cu zahar
1 ou mare
250 ml de lapte cu caimac
Mod de preparare:
1. Intr-un
vas, amesteca faina, praful de copt, sarea si zaharul. Creeaza un mic
spatiu in mijloc cu o lingura de lemn si bate un ou. Adauga, usor,
laptele, amestecand pana obtii o coca usoara.
2. Coace clatite subtiri intr-o tigaie, unsa in prealabil cu putin ulei.
3. Serveste clatitele calde, la ceai, stropite cu unt topit sau cu sirop, dar si umplute cu crema de ciocolata sau cu gem.
© Copyright: iStockphoto
Clatite irlandeze
Nimic mai bun pentru micul dejun! Le poti umple cu sirop de ciocolata sau cu inghetata.
Posteaza comentariu