Dacă vrei să îți iasă, fără prea mare efort, cei mai pufoși, aromați și gustoși cozonaci, urmează, pas cu pas, rețeta celebrului și talentatului chef Sorin Bontea.
Respectă-i indicațiile și, chiar dacă nu ai mai făcut în viața ta cozonaci - desert care reprezintă o provocare chiar și pentru unele dintre cele mai dibace gospodine-, o să îți iasă perfecți, bun de puși la vânzare în cea mai pretențioasă cofetărie.
Ingrediente necesare pentru cozonac a la Sorin Bontea
1 kg făină
350 g zahăr
8 gălbenușuri
coaja rasă de la o lămâie
coaja rasă de la o portocală
50 ml de ulei
1/2 linguriță de sare
14 g de drojdie uscată
1 esență de vanilie
1 pachet de unt
1 litru de lapte cu 3,5% grăsime
150 g de zahăr
8 albușuri
80 g cacao
250 g nucă pisată
25 ml esență de rom
Citește continuarea pe divahair.ro!
Posteaza comentariu