„Torturile pe baza de ulei, fara oua, sunt foarte usor de facut – fara crema de zahar si unt, fara sa bati ouale sau sa ai nevoie de mixer electric”, scrie autoarea Alexandra Daum in noua sa carte de retete vegetariene, citata de mindbodygreen.com. „Acest tort are o aroma placuta de lamaie si este simplu de asamblat, in ciuda aspectului sau glamour”, adauga ea.
In cazul acestei retete, ingredientele traditionale sunt inlocuite cu unele sanatoase. Faina din spelta inlocuieste faina alba, zaharul de cocos este un inlocuitor pentru zaharul alb rafinat, iar uleiul de masline inlocuieste ouale. Toate acestea combinate inseamna ca produsul final este unul vegan, fara zahar rafinat.
Iata cum se prepara tortul vegan cu crema de vanilie si lamaie:
Ingrediente pentru blat
- 2 cani si jumatate de faina de grau spelta
- 1/2 cana cu zahar de cocos
- 2 lingurite de praf de copt Vezi continuarea pe andreearaicu.ro
Posteaza comentariu