Cea mai aromată supă cremă de dovleac

Cum știi că a venit toamna? Supele se transformă în supe creme și dovleacul își recapătă poziția de ingredient vedetă în aproape toate felurile de mâncare, de la mic dejun până la cină.

Dovleacul este ingredientul vedeta tot sezonul de toamna, exploatat in cele mai delicioase retete. Eu coc o cantitate mai mare in weekend si folosesc pulpa in tot felul de retete: de la terciul pentru mic dejun, pana la cheesecake sau smoothie-uri pentru dupa antrenamentele de la sala.

Pe langa aroma si gustul puternic, dovleacul are si numeroase beneficii pentru sanatate: imbunateste vederea, are un continut scazut de calorii, ajuta le mentinerea sanatatii inimii noastre si previne aparitia ridurilor.

Supa crema de dovleac reprezinta o noutate pentru multi dintre noi, dar tinand cont de beneficiile sale si rapiditatea cu care se prepara, eu zic ca merita o sansa.

Ce zici, o incerci?

Ingrediente pentru supa crema de dovleac:


  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de boabe de coriandru

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro