Rețetă de castraveți bulgărești
Castraveții bulgărești sunt una dintre cele mai savuroase murături, acompaniind cu gust unele dintre cele mai diferite preparate. Fie că îi servești pe post de snacks sau alături de fripturi ori folosești castraveți bulgărești tăiați mărunt în salata boeuf, cert este că merg de minune cu atâtea feluri de mâncare.
Pentru ca rețeta să îți iasă de minune, e recomandat să alegi castraveți micuți; nu numai că au loc mai ușor în borcane, dar vei vedea cât de repede îi devorezi. În ceea ce privește depozitarea, poți pune la cămară și castraveți bulgărești la borcan de 5 kg, dar gospodinele preferă în general recipientele mai mici. Nu de alta, dar după ce le deschizi, va trebui să le pui la frigider. E mai ușor să strecori o minunăție de castraveți bulgărești la borcan de 800g decât o rezervă impresionantă, dar nepractică din același deliciu. Citește continuarea pe divahair.ro!
Posteaza comentariu