Cartofi umpluți la cuptor

Cartofi umpluți, la cuptor, cu brânză și ceapă! Un deliciu de gustare

Această rețetă simplă de cartofi umpluți, la cuptor, cu brânză și ceapă va deveni preferata întregii familii. Sunt delicioși și pot fi serviți la cină, ca fel principal, sau la prânz, ca garnitură, alături de o friptură suculentă.

Ingrediente pentru 4 porții de cartofi umpluți:


4 cartofi medii, spălați bine
1 ceapă tocată mărunt
½ de cană de brânză cheddar, răzuită
½ de cană de boabe de porumb la cutie
½ de cană de ardei roșu gras, tăiat mărunt
2 linguri de smântână light
2 linguri de pătrunjel pentru ornat, mărunțit bine

Cartofi umpluți: mod de preparare


Încălzește cuptorul la 200 de grade Celsius și așază cartofii într-o tavă, pe o folie de copt. Gătește cartofii aproximativ 40-45 de minute sau până se înmoaie, apoi scoate-i din cuptor și lasă-i să se răcească. Dă cuptorul mai încet, la aproximativ 170-180 de grade Celsius. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod