Delicioasă ca şi gustare sau, de ce nu, ca mic dejun, această reţetă este uşor de preparat şi nu necesită multe ingrediente.
Delicioasă ca şi gustare sau, de ce nu, ca mic dejun, această reţetă este uşor de preparat şi nu necesită multe ingrediente. Ingrediente
6 linguri de ulei de măsline
2 ardei capia, tăiaţi felii
2 bulbi de fenicul, tăiaţi felii
2 dovlecei, tăiaţi felii
2 cepe mici, tăiate felii
1 vânătă tocată
2 baghete franţuzeşti
2 căţei de usturoi
2 roşii, tăiate pe jumătate
oreganoMod de preparare
Stropeşte legumele cu 4 linguri de ulei şi pune-le într-o tigaie pe foc (20 de minute) sau pe grătarul încins. Taie baghetele pe lung şi prăjeşte-le.
Jumătăţile prăjite se freacă apoi cu usturoi şi cu jumătăţile de roşii. Restul de tomate se toacă fin şi se întinde pe pâine. Apoi se ung feliile de pâine cu ulei şi se aşază legumele. Uleiul rămas se toarnă peste legume. Se serveşte cu oregano.
Posteaza comentariu