8 secrete culinare pe care trebuie să le cunoşti
8 din 9
Găteşte carnea şi legumele în aceeaşi tavă la cuptor
Un truc folosit de Nigela Lawson pentru a prepara rapid un prânz sau o cină este acela de a găti împreună carnea cu legumele. Aranjează într-o tavă cartofi, cârnaţi şi pulpe superioare cu piele peste care se presară puţin ulei, rozmarin, sare şi piper. Se introduce tava în cuptorul încins la 180 de grade şi las-o timp de 50-60 de minute.
Pe aceeasi tema...
- 21 de trucuri utile în bucătărie pe care puţini oameni le ştiu
- 30 cele mai amuzante eșecuri în bucătărie. Nu te vei opri din râs!
- Cele mai simpatice şi pline de culoare accesorii de bucătărie. Incredibil cum arată!
- Idei geniale care te ajută să găteşti mai sănătos. Îţi fac viaţa mai uşoară în bucătărie!
Posteaza comentariu