3. Salsa de mango pentru peştele la grătar
Se amestecă 1 mango tăiat cubuleţe cu 1/2 ardei roşu cubuleţe, 1/2 ardei verde cubuleţe, 1/2 ceapă roşie mărunţită, frunze proaspete de coriandru sau pătrunjel şi se asezonează cu zeamă de lămâie şi lime, sare şi piper.
4. Sos de măcriş pentru peştele la grătar - Gordon Ramsay
Pune într-o cratiţă o bucată de unt, o ceapă tăiată, sare şi piper, lăsând puţin pe foc pentru a se înăbuşi ceapa. Apoi se stinge cu vermut, vin alb sec şi se lasă să scadă lichidul.
5. Sos pesto pentru peştele la grătar sau la tigaie - Jamie Oliver
Amestecă într-un mojar mai mare: 1/2 căţel de usturoi, puţină sare, un pumn mic de seminţe de pin, frunze proaspete de busuioc, 1 lingură cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie. La final se adaugă 3-4 linguri cu parmezan ras.
Posteaza comentariu