Cum să faci un piept de pui fraged?
Este foarte simplu să previi uscarea pieptului de pui. Înainte de a-l prepara la cuptor lasă-l să stea 15 minute în apă călduţă cu sare.Cum să fierbi orezul ca să nu fie tot lipicios?
Înainte de toate trebuie să optezi pentru orezul basmati, jasmine sau unul cu bob lung pentru a obţine acel orez perfect gătit şi care nu se lipeşte tot.
Pune o ceaşcă şi jumătate de orez într-o cratiţă, spală-l bine din mai multe ape, după care adaugă 2 ceşti cu apă.
Cum să găteşti un ou la microunde?
Dacă eşti mereu pe fugă dimineaţa, această soluţie va fi una perfectă pentru tine. Ai nevoie de o ceaşcă şi o farfurioară pentru a obţine un ou poşat perfect.
Cum să obţii o crustă crocantă pentru puiul întreg făcut la cuptor?
O soluţie ingenioasă care te ajută să obţii o piele crocantă pentru puiul făcut întreg la cuptor este aceea de a-l usca cu foehnul înainte de preparare. Deşi pare o metodă ciudată, se pare că funcţionează de minune. Această metodă care este recunoscută de multe vreme printre bucătarii profesionişti presupune să scufunzi puiul întreg în apă fiartă, după care să-i usuci pielea cu foehnul.
Posteaza comentariu