Rețetă italiană: Vinete și dovlecei gratinați, cu mozzarella și parmezan
Acest preparat din bucătăria italiană este o variantă excelentă pentru un fel principal vegetarian. Este ideal pentru a fi servit la prânz, împreună cu o salată de verdețuri și pâine ciabatta. Iată cum să prepari vinete și dovlecei gartinați
Melanzane parmigiana, cele mai bune vinete cu parmezan
Gustul intens de mozzarella, parmezan şi aromele busuiocului fac din acest preparat un adevărat simbol al bucătăriei italiene. Iată cum să prepari melanzane parmigiana sau vinete cu parmezan:
Vinete chinezeşti cu usturoi şi sos de soia
Încearcă o reţetă asiatică delicioasă, care se prepară rapid şi uşor. Descoperă rețeta aici
Vinetele chinezeşti sunt mai subţiri şi mai fragede decât vinetele obişnuite, dar pot fi înlocuite în reţetă cu acestea din urmă.
Posteaza comentariu