Perele se afla printre vedetele principale ale sezonului, cu o aroma proaspata si dulce, numai buna de integrat in cele mai savuroase retete. Daca vrei sa prepari ceva special, impresionant, dar totusi cat mai simplu, alege una dintre variantele de mai jos!
Top 3 retete de toamna cu pere: Usoare, rapide si elegante!
1.
Para posata in prosecco, cu ricotta si vanilieIngrediente:
- 350 ml prosecco
- 240 ml apa
- 200 g zahar
- zeama de la jumatate de lamaie
- coaja de la o lamaie
- 4 pere nu foarte coapte
- 30 g ricotta
- 2 linguri de zahar pudra
- o pastaie de vanilie
Mod de preparare:
Pune prosecco, apa si zaharul intr-o oala suficient de incapatoare pentru cele patru pere. Amesteca totul cu un tel, la foc mediu, pana cand zaharul se topeste. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
Posteaza comentariu