Bucătarii din întreaga lume au dezvoltat de-a lungul timpului metode simple şi eficiente de a găti mai repede şi de a păstra corect alimentele.
Descoperă câteva astfel de trucuri care îţi fac viaţa mai uşoară în bucătărie, prezentate
brightside.me:
Găteşte peşte la grătar fără să se lipească
Pune fileurile de peşte peste felii subţiri de lămâie atunci când le găteşti la grătar. Vor avea o aromă delicioasă şi nu se vor mai lipi.
Porţionează cartofii în felii egale
Foloseşte un dispozitiv pentru felierea merelor ca să poţi tăia cartofii în porţii perfect egale. Este foarte simplu de folosit şi vei pregăti cartofii mult mai repede.
Curăţă ghimbirul uşor
Foloseşte o linguriţă pentru a răzui coaja ghimbirului. Vei răzui foarte puţin din pulpă şi îl vei curăţa rapid.
Păstrează ouăle proaspete
O metodă de a păstra ouăle cât mai proaspete pentru mai mult timp este aceea de a le unge coaja cu ulei. Foloseşte puţin ulei de floarea soarelui sau de măsline cu care să ungi ouăle înainte de a le pune la frigider.
Menţine fursecurile crocante
Fursecurile şi biscuiţii se usucă
rapid şi nu mai sunt la fel de buni. Pentru a evita acest lucru, pune o
felie de măr în borcanul sau cutia în care le păstrezi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Posteaza comentariu