© Copyright:
10 alimente pe care nu trebuie să le ţii în frigider
Uleiuri
Uleiurile vegetale devin tulburi şi mai vâscoase dacă sunt depozitate în frigider, însă, odată scoase la temperatura camerei, îşi recapătă densitatea. Totuşi, uleiurile păstrate prea mult timp în cămară pot râncezi. Uleiurile din nuci sunt singurele care trebuie păstrate la frigider, pentru că au un termen de valabilitate mai mic decât cele vegetale.
Comentarii (4)
uite asa mai aflam si noi lucruri interesante :) Oricum painea care se cumpare ma gandesc ca nu pastreaza foarte foarte mult timp... :D
Baieti, lasati prostiile si treceti la munca . Si sa nu spuneti ca la priceperea pe care o afisati, nu vati gasi ceva pe pe masura :) !
Domnul care a readctat textul de prezentare ar trebui sa fie verificat la nivel de cunostinte ! Cei mai bucurosi ar fi procesatorii daca , tinind cartofii la rece amdonul s-ar transforma i zahar ! Va dati seama , pentru altii ce ar insemna numai sa raceasca cartofii , la anumite temperaturi , urmind ca poi sa obtina zahar !???? Trasnea ala care a facut micul comentariu are sansa sa intrebe pe cineve sau , fiind internaut, sa acceseze o pagina pentru detalii !~ Dar , toti sunt sclavii banului ! Am postat , am fost citit , vreau sa fiu platit ! Si atat ! Restul - ZERO __ Grija mare cand mai postati ceva ! Dcac cumva apare politia internet , juliti PRUNUL !! Mare grija ! CHIAR SUNT AMENZI ! SI HACKERI !!!
Sunt interest de acest PROIECT.
Posteaza comentariu