Util + Placut = Sex la locul de munca

"S-a intamplat sa ne 'incalzim' la birou si... am mers pana la capat, pur si simplu...". Asa si-a inceput povestirea tanara care a marturisit ca de cateva luni intretine relatii sexuale cu colegul ei, chiar la birou...

"S-a intamplat sa ne 'incalzim' la birou si... am mers pana la capat, pur si simplu...". Asa si-a inceput povestirea tanara care a marturisit ca de cateva luni intretine relatii sexuale cu colegul ei, chiar la birou. Faptul, aparent greu de crezut, este sustinut si de rezultatele unui sondaj efectuat de un site de recrutare: un roman din patru recunoaste ca a facut sex la locul de munca.

Sondajul (realizat in perioada 1-2 septembrie 2008 pe un esantion de 2.874 de persoane care au accesat site-ul de recrutare www.YourJob.ro) mai arata ca 3% dintre participanti au recunoscut ca au fost nevoiti sa faca sex la job cu persoane din afara companiei, din diferite motive.

Acesta arata si ca peste 60% dintre respondenti ar face sex la locul de munca daca s-ar ivi ocazia. Dintre cei care ar face sau care au facut sex la birou, 70% sunt din mediul urban, iar restul de 30% au domiciliul stabil in mediul rural. Pe primul loc in acest top se gaseste Bucurestiul, cu cel mai mare numar de persoane care au facut sex la birou, in procent de 65%.

Ideea unei astfel de anchete a pornit de la, declara Stefan Visan - CEO Yourjob.ro, dorinta de a cunoaste realitatea: "In ultima perioada am auzit tot mai des ca angajatii romani intretin relatii sexuale la locul de munca. Preocupati de realitatea de pe piata pe care functionam, am decis sa aflam care este adevarul in ceea ce priveste relatiile la locul de munca, chiar de la cei care o influenteaza: angajatii.".

Intamplator, acum doua zile am cunoscut-o pe Lavinia - acesta este pseudonimul sub care ea a ales sa marturiseasca picanteriile din viata ei profesionala. In felul acesta, am facut cunostinta cu realitatea la care face referire si Stefan Visan, CEO Yourjob.ro.

Lavinia lucreaza la o firma mica de aproape doi ani de zile. In urma cu cateva luni, intre ea si colegul ei de birou s-a infiripat "nici nu stiu daca e o relatie pe bune. El e cu cineva, eu sunt singura... ne leaga doar partidele de sex, din cand in cand". Ea nu vrea mai mult decat are. Ii este suficienta o "partida zdravana" o data sau de doua ori pe saptamana. Toate acestea se petrec la birou, fie dimineata devreme, inainte de venirea colegilor, fie seara tarziu, dupa plecarea lor.