Evenimentul se adreseaza bloggerilor culinari si persoanelor active online pasionate de gastronomie. Ca de fiecare data, conferinta urmareste sa aduca in prim-plan noutatile din domeniu, intr-o atmosfera relaxanta si asezonata cu subiecte actuale.
Winter Edition include 3 sesiuni: Food Trends - ce urmareste cele mai noi tendinte in arta culinara; Blog Talk - o dezbatere interesante despre blogging-ul culinar si particularitatile sale; Food Talk - o discutie antrenanta despre bucataria romaneasca.
Participantii vor afla care sunt ingredientele care asigura succesul blogurilor, cum pot imbina pasiunea pentru gastronomie cu mediul digital, care sunt strategiile eficiente in construirea campaniilor online si bineinteles, trips&tricks pentru un meniu demn de un chef.
La aceasta editie, vor vorbi: Oana Titica (Chicineta), Catalina Zaharescu-Tiensuu (KissTheCook.ro), Mihaela Sava (La PrajiturEla.ro), Florin Itu (Crazy Mother Cooker), Teodora Rogobete (Teo’s Kitchen), Bogdan Alexandrescu – Dexter (Funky Chefs), Ana Naie (EasyPeasy.ro), Madalin Simion (Wine and Knives), Adrian Adam (Radisson Blu Hotel, Bucharest), Bernd Kirsch (Radisson Blu Hotel, Bucharest), Irina Smeu (IBA Bucuresti), Andi Carlan (Sabucatarim.ro), Johnny Susala (Rare Foods Services), Camelia Juganaru (GatesteUsor.ro), Cristina Diaconescu-Pirlitu (Foodwise).
Partenerii evenimentului sunt: Lidl, Staropramen, Haagen-Dazs, Electrolux, Edenia si Red Square Vodka.
Evenimentul va fi transmis live si va putea fi urmarit pe site-ul www.foodbloggers.ro.
Posteaza comentariu