"Biserica lui Google"

3. Google raspunde rugaciunilor celor care cauta ceva pe Internet. Exemplul serios care ne este oferit aici este cel al unei persoane care cauta informatii despre tratamentul cancerului si le gaseste cu ajutorul "zeului" Google. Totusi, Google nu va face mai mult decat sa iti "arate calea", adica sa iti ofere informatiile de care ai nevoie, de aici, trebuie sa te descurci.

4. Despre motorul de cautare se mai crede ca poate fi nemuritor, pentru ca nu este o fiinta, iar algoritmii sai sunt raspanditi pe multe servere, iar daca unul dintre acestea este distruus, un altul ii poate lua locul.
Teoretic, Google poate exista pe vecie.

5. Cel de-al cincilea motiv pentru care Google este un zeu il reprezinta faptul ca este infinit. Oricat de mult s-ar dezvolta Internetul, Google va indexa site-urile la nesfarsit, crescand odata cu acesta.

6. Google isi aminteste totul. Site-urile pe care le indexeaza Google sunt pastrate pe serverele sale, ceea ce inseamna ca orice ganduri pe care le-ai "asternut" candva pe Internet sunt pastrate de Google.

7. Filosofia creatorilor si angajatilor de la Google este "Sa nu faci rau".
Cei care lucreaza pentru Google sunt convinsi ca aceasta companie poate sa aiba profit fara sa faca rau cuiva.

8. Daca ne luam dupa Google Trends, un serviciu oferit de Google care inregistreaza cautarile facute pe Internet, termenul cel mai des cautat este "Google". Exista mai multe cautari dupa "Google" decat dupa "Dumnezeu", "Iisus", "Allah", "Buddha", "Crestinism", "Islam", "Budism" si "Iudaism" la un loc.

9. Ultima dovada a faptului ca Google poate fi considerat un zeu este aceea ca exista nenumarate dovezi ale existentei acestui motor de cautare.
Sunt mai multe dovezi ale existentei motorului de cautare decat ale oricarei alte zeitati.

Daca aceasta teorie - care-i apartine canadianului Matt MacPherson - ti-a trezit interesul, poti afla mai multe despre "Biserica lui Google" accesand site-ul www.thechurchofgoogle.org.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod