800.000 de euro, pretul unui model exotic, rafinat si exclusivist

Continental Zagato GTZ este o limuzina sportiva care va exista in doar patru exemplare. Pretul: 800.000 de euro.

Atunci cand visam la o masina ne dorim ca ea sa reflecte cat mai bine personalitatea noastra si sa fie cat mai deosebita. Acest lucru ne va garanta noua, viitorilor proprietari, ca modelul ales va intoarce privirile trecatorilor si va smulge exclamatii de uimire. Dar toate aceste satisfactii "marunte" au si un pret de cele mai multe ori enorm de mare.

Cel mai concret exemplu in acest sens este limuzina sportiva Continental Zagato GTZ, rezultatul unei imbinari a preciziei inginerilor britanici cu geniul designerilor italieni.

Casa de design Zagato a modificat limuzina Bentley Continental GT Speed, reusind sa-i insufle acesteia un aer mai rafinat si plin de eleganta. Italienii au dat nastere unor stopuri cu lumini LED care costa nu mai putin de 50.000 de euro.

Se pare insa ca preturile exorbitante i-au incitat si mai tare pe devoratorii de modele exotice care s-au batut pe un exemplar Continental Zagato GTZ, vandut in final cu 800.000 de euro. Poate parea mult, dar daca va mai spunem ca in lume vor exista doar patru astfel de exemplare promiteti ca va veti schimba impresiile?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod