Intr-o Capitala invadata de malluri si de hipermarketuri, ecourile povestilor despre vechiul targ al Bucurestilor se estompează pe zi ce trece si produsele autentice romanesti sunt din ce in ce mai rare.
Vrei sa traiesti atmosfera romaneasca a targului bucurestean, cu negustori de vaza, bucate alese si calitate pe cinste?
Va asteptam sa participati la o sarbatoare veritabila si sa va rasfatati cu o pastramioara delicioasa de berbecut si afumaturi fragede ardelenesti, de-ti lasa gura apa, branzica de capra cu seminţe de chimen sau savuroasa branza de burduf invelita in coaja de brad, produse crude-uscate, carnati proaspeti sau afumati, costita de miel sau de porc, muschiulet impanat , toate bune de gustat.
Te asteptam vineri, 26 aprilie ,incepand cu ora 10:00 la Targul de Paste de pe platoul Academiei, unde vei gasi gospodari de seama din toate colturile aistea romanesti si neveste gospodine, gatite cu sorturi traditionale si basma rosie, care iti vor oferi sa te infrupti cu bucate boieresti: gemuri delicioase, muraturi bine facute, zacusti carnoase, oua de tara, cozonaci impletiti cu nuca si miere.
https://www.facebook.com/TraditiiRomanestiInBucuresti