Spectacolul-fenomen revine la Sala Palatului: Vocea care face senzație în România

Soprana Irina Baianț readuce spectacolul fenomen Illuminarium la Sala Palatului pe 9 decembrie
Irina Baianț, acompaniată de Orchestra Simfonică București, sub bagheta lui Andrei Tudor,  propune un repertoriu atent selectat, programul din acest an fiind dedicat renașterii și reaprinderii credinței în visurile noastre.

“ILLUMINARIUM nu este doar un simplu concert, ci un spectacol total, un eveniment unic care transcende barierele dintre vizual, auditiv și senzorial.  ILLUMINARIUM este o mărturie a lumii interioare pe care am creat-o și pe care o dăruim tuturor celor care își doresc să trăiască această experiență unică. Este o parte din noi pe care o vindecăm gentil, pentru a deveni mai puternici, mai lucizi și mai conectați cu esența noastră”, a descris Irina Baianț conceptul Illuminarium, spectacolul-fenomen care anul trecut a fost sold-out, la Sala Palatului.
 

Cine este Irina Baianț

 
Soprana Irina Baianț a început studiul pianului la vârsta de 3 ani.
A intrat la liceul de muzică „George Enescu”, unde a studiat pianul până în clasa a 11-a, apoi printr-o conjunctură dificilă atunci, dar cu final fericit - după cum a marturisit - a trecut la canto clasic și așa a ajuns unde e astăzi. 

A debutat ca soprană pe 4 noiembrie 2010 pe scena Teatrului de Operetă din Bucuresti în rolul Adelei din "Die Fledermaus", Johann Strauss. A fost prezentă pe sute de scene naționale și internaționale și a avut colaborări cu nume grele ale operei: Filarmonica din Berlin, Opera din Viena, Opera Garnier din Paris, Filarmonica din Bruxelles, Balshoi Teatre din Moscova, Palatul Kremlin, Grand Rex Paris, Opera Națională din Istanbul, Munchen Stats Oper, Her Majesty`s Theatre Londra, Paladium theatre UK, Alte Oper Frankfurt și bineînțeles cu Scala.
A impresionat și în musicalul ”Fantoma de la Operă”, care s-a jucat chiar și la Kremlin.

Ce este Illuminarium Renaissance

 
Illuminarium Renaissance marca Irina Baianț și produs de Kimaro va avea loc pe 9 decembrie 2024, la Sala Palatului, de la ora 19.30.
  
Illuminarium Renaissance nu este doar un concert, ci și o călătorie muzicală care ne amintește de puterea speranței și a reînnoirii interioare. Vom celebra împreună frumusețea și magia muzicii într-o seară ce va rămâne cu siguranță în amintirile noastre, alături de soprana Irina Baianț și invitații speciali care îi vor fi alături în mărturia muzicală ce depășește granița lumii văzute.

Biletele sunt diponibile în rețeaua iabilet AICI.
Ele au fost lansate într-un mod inedit, printr-un Secret sale dedicat comunității Irinei Baianț. Cea mai populară soprană din România pregătește și alte surprize fanilor săi apropiați pe parcursul campaniei de vânzare a biletelor.

Vă așteptăm deci pe 9 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului, la Illuminarium Renaissance!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod