Mariah Carey, distrusă de durere: mama și sora ei au murit în aceeași zi, weekendul trecut

Mariah Carey a anunțat cu inima frântă că mama sa, Patricia, și sora sa, Alison, au decedat în aceeași zi, în weekendul trecut.

Într-o declarație în exclusivitate pentru People Magazine, cântăreața de 55 de ani a exprimat recunoștința că a putut petrece ultima săptămână alături de mama ei: „Inima mea este frântă pentru că mi-am pierdut mama în acest weekend. Din păcate, în mod tragic, sora mea și-a pierdut și ea viața în aceeași zi.”

Relațiile cu Patricia și Alison au fost complexe, marcate de tensiuni și distanțare, așa cum a detaliat în memoriile sale din 2020, „The Meaning of Mariah Carey”.

 

O viață marcată de relații complexe

Patricia, cântăreață de operă și profesoară de canto, a avut o influență majoră asupra carierei muzicale a Mariah.

Cu toate acestea, relația lor nu a fost lipsită de conflicte. În memoriile sale din 2020, „The Meaning of Mariah Carey”, cântăreața a descris legătura lor ca fiind complicată, un amestec de mândrie, durere, rușine, recunoștință, gelozie, admirație și dezamăgire.

De asemenea, Mariah a avut o relație tensionată și cu sora sa, Alison. În aceeași autobiografie, Mariah a dezvăluit că a ales să se distanțeze de Alison și de fratele lor, Morgan, pentru propria ei siguranță emoțională și fizică.

În aceste momente, după pierderea mamei și surorii ei, Mariah a cerut respect pentru intimitatea sa, menționând că este copleșită de sprijinul primit din partea fanilor și a celor apropiați.

Detaliile legate de cauzele decesului celor două nu au fost făcute publice.

Citește și: Mariah Carey, amintiri din copilărie: „Nu-mi puteam imagina să am un dolar când eram copil, n-aveam bani“ 

 

 

 

 

27 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod