Libertatea scrie că polițiștul i-ar fi cerut interlopului informații, iar agenții au fost trimiși la câteva adrese care aparțineau de fapt unor rivali, dintr-un alt clan. Între timp, al doilea clan primea informații de la șefii poliției din Caracal.
Grupările Rădoi și Oacă și-au împărțit practic orașul Caracal, județul, magistrații și poliția, iar Alexandra a picat la mijloc în războiul dintre taberele care încearcă să se elimine reciproc folosindu-și aliații din structurile statului, scrie ziarul citat.
Astfel, clanurile Rădoi şi clanul Oacă ştiau ce discută poliția pe WhatsApp în timpul căutărilor Alexandrei şi aveau toate detaliile căutării fetei.
Libertatea a publicat două imagini ale discuțiilor pe WhatsApp din ziua dispariției fetei, obținute de jurnaliști de la fiecare grupare în parte. Cei doi lideri au recunoscut pentru ziarul citat că au „spioni și informații” din tabăra adversă.
Pe 25 iulie 2019, la ora 17.00, după șase ore de la apelurile la 112 ale Alexandrei Măceșanu, șeful operativ al IPJ Olt Nicolae Alexe l-a sunat pe Remus Rădoi, zis și ”Codiță”, liderul uneia dintre cele două grupări care domină prin forță brută, contracte cu statul și informații județul Olt.
Polițistul i-a dat șefului grupării numere de telefon și indiciile mașinii suspectului.
Cum prima căutare a eșuat, Rădoi i-a mai dat polițistului încă o adresă, tot din Redea, și anume acasă la frații Remus și Valentin Andreescu. Ambele percheziții au dat greș. A urmat încă o percheziție ratată.
Posteaza comentariu