Serviciile Shiseido SPA, disponibile publicului din România începând cu 13 ianuarie

Începând de astăzi, 13 ianuarie, publicul din România poate accesa facilitățile și serviciile primului Shiseido SPA dedicat din Europa de Est. Certificat de Asociația Europeană a Centrelor SPA, acesta este găzduit de Stejarii Country Club.
De peste 140 de ani, Shiseido se ghidează după o serie de principii de bază ale culturii japoneze - atenția pentru detalii, precizie, perfecțiune și devotament. Toate acestea se regăsesc în cadrul centrului SPA din România. Tratamentele urmează pe deplin crezul Shiseido, utilizând tehnici japoneze și concentrându-se pe energia Qi a fiecărui client.

Clienții pot beneficia de tratamente în camere individuale sau destinate cuplurilor, acces la piscină și  spaţii de relaxare, Hammam, saună și camere cu aburi, centrul SPA bucurându-se, totodată, de priveliștea unică a pădurii Băneasa.
Shiseido SPA oferă, de asemenea, servicii de îngrijire și spații special decorate pentru bărbați.

Oferta centrului SPA este completată de servicii de frumusețe oferite de salonul Beauty District și de un studio de yoga și pilates. Totodată, SPA-ul va găzdui periodic expoziții ale tinerilor artiști, dar și opere de artă de referință din istoria Shiseido. În cadrul centrului SPA, va fi integrat și un podium de modă pentru prezentări ale designerilor români și internaționali.
Pentru mai multe informații despre Shiseido SPA, vă rugăm accesați www.stejariispa.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod