“Se simte clar diferența între un copil care participă la diferite activități extrașcolare și altul care nu ia contact și nu explorează prin joc mai multe domenii.
Prin programele noastre le deschidem copiilor calea pentru descoperirea propriilor mijloace de exprimare și pentru valorificarea cat mai bună a potențialului lor. Astfel, cu ajutorul trainerilor noștri, cei mici deprind și dezvoltă abilități importante, de la o vârstă fragedă. De aceea putem spune că acest tip de programe reprezintă un pașaport pentru succes în viață.
Iar pentru că metoda de învățare este prin joc, activitățile sunt deopotrivă educative, relaxante și distractive.”, povestește Corina Tanasiciuc, Managing Director Smart Education.
Atelierele sunt susținute de traineri profesioniști, ce predau noțiunile într-un mod care stimulează creativitatea micilor elevi.
Dincolo de beneficiile educative, există și o componentă socială importantă. Copiii învață cum să își exprime mai bine personalitatea, să îi cunoască pe ceilalți și să relaționeze eficient în societate.
Atelierele de antreprenoriat și educație financiară ajută copiii la dezvoltarea gândirii antreprenoriale, la deprinderea de a-și întocmi un buget personal și de a-l administra, de a folosi banii în mod responsabil.
La atelierele de șah cei mici învață să creeze strategii și să urmărească un obiectiv, să caute soluții rapide de ieșire din impas și capătă ușurințăîn luarea deciziilor și asumarea responsabilităților.
Atelierele pentru dezvoltare personală stimulează capacitățile de autocunoaștere, empatizare și relaționare ale elevilor, iar aceștia își dezvoltă capacitatea de comunicare verbal și nonverbală adecvată.
La atelierele de teatru în engleză, micii artiști învață să își dezvolte abilitățile de concentrare, să se elibereze de trac și să își gestioneze emoțiile, exersând în același timp limba engleză. Un impact extraordinar îl au, mai ales pentru părinți, spectacolele organizate la finalul modulelor, susținute de cei mici chiar pe scena unor teatre din București.
Atelierele de arte plastice le dezvoltă copiilor îndemânarea și simțul estetic, creativitatea și imaginația, dragostea pentru cultura și respectul pentru artă.
Programul modulelor demonstrative este următorul:
Învață să joci șah! (vârsta: 5 – 14 ani). Luni, 21 septembrie, ora 18.00;
Antreprenoriatul și educația financiară pe înțelesul copiilor (vârsta 7 – 14 ani). Marți, 22 septembrie, ora 18.00;
Atelier de teatru și improvizație în limba engleză (vârsta: 8 – 14 ani). Miercuri, 16 septembrie, ora 18.00;
Lumea în culori. Atelier de arte plastice (vârsta: 6 – 14 ani).
Numărul de locuri este limitat, iar participarea se face pe baza înscrierii la 0730.199.129 sau la contact@smart-education.ro.
Smart Education organizează ateliere pentru dezvoltarea personală a copiilor - artă teatrală, pictură, educație financiară, antreprenoriat, șah, cursuri de limba engleză și limba germană.
Echipa Smart Education este formată din traineri tineri, profesioniști, care încurajează crearea unei atmosfere permisive și relaxante, pentru a facilita spontaneitatea, libertatea de exprimare și mai ales accesarea resurselor creative ale copiilor. Cei mici învață să relaționeze eficient într-un grup, să își depășească emoțiile, devenind mai încrezători și descoperindu-și talentele.
Pentru detalii suplimentare despre atelierele Smart Education, programul before și after school, atelierele gratuite sau taberele, accesați site-ul și pagina de Facebook.
Posteaza comentariu