Fondata in 1899, Mutti a "revolutionat " de-a lungul timpului consumul de rosii: in 1951, Ugo Mutti lanseaza ideea pastei de rosii la tub, o idee foarte simpla, dar foarte practica. In 1971, Ugo Mutti a patentat o alta inovatie: rosiile tocate marunt, adica pulpa de rosii - produs gata de utilizat, realizat din rosiile curatate, taiate in bucati mici. Reteta originala ramane in continuare un secret pastrat in familie.
In 1999, Mutti devine prima companie care-si certifica produsele cu "Certification of Integrated Production", iar in 2002, isi certifica produsele cu "100% Pomodoro Italiano Certificato", pentru a-si evidentia calitatea materiei prime si controlul asupra productiei.
Bogãtia pãmântului si cãldura soarelui s-au combinat pentru a ne oferi un fruct unic.
Licopenul este disponibil în cantitãti mari chiar si in concentratul de rosii.
Licopenul este o substantã care este mai bine absorbita atunci când este consumata cu grãsimi: se toarna putin ulei in sosul de dumneavoastrã pentru a-i oferi savoare si pentru a prepara un fel de elixir pentru o viatã lungã.
Dar magia rosiilor nu se opreste aici. Acest fruct este o sursã excelentã de vitamine A si C si de sãruri minerale, cum ar fi potasiu. Încercati-le în toate preparatele.
Cu rosiile si sosurile/preparatele Mutti, savoarea si sãnãtatea merg mânã în mânã.
Posteaza comentariu