Cupa EduSport la Patinaj Artistic pe Role Inline editia I

Asociatia Clubul Sportiv EduSport a organizat in perioada 28-29 iunie 2013, prima editie a Cupei EduSport la Patinaj Artistic pe Role Inline. Competitia a fost organizata in parteneriat cu Primaria Otopeni si C.S. Otopeni, sub patronajul Federatiei Romane de Patinaj si a reprezentat concursul de pregatire al sportivilor romani in vederea participarii acestora la Campionatul Mondial de patinaj artistic pe role inline 2013 organizat de WIFSA (World Inline Figure Skating Association) in perioada 12-14 iulie 2013, la Sala Polivalenta din Bucuresti.
La Cupa EduSport la Patinaj Artistic pe Role Inline au participat 30 de sportivi cu varste cuprinse intre 6 si 21 de ani, fiind astfel reprezentate principalele categorii sportive (de la tinere sperante pana la seniori). Aceasta diversitate de categorii demonstreaza amploarea pe care o capata acest sport in Romania.

Asociatia Clubul Sportiv EduSport doreste sa multumeasca, pe aceasta cale, Primariei Otopeni si Clubului Sportiv Otopeni pentru sprijinul acordat in derularea si organizarea primei editii a Cupei EduSport la patinaj artistic pe role inline. 

Evenimentul a fost realizat gratie implicarii responsabile si sustinute a Primariei Otopeni si a C.S. Otopeni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod