Christina Aguilera divorţează

Christina Aguilera a confirmat ieri, 12 octombrie, că ea şi soţul sau, Jordan Bratman s-au despărţit după cinci ani de căsătorie.

Christina Aguilera a confirmat ieri, 12 octombrie, că ea şi soţul sau, Jordan Bratman s-au despărţit după cinci ani de căsătorie.
 
"Deşi Jordan şi cu mine ne-am despărţit, angajamentul faţă de fiul nostru, Max, este la fel de puternic ca întotdeauna", a declarat cântăreaţa celor de la People.
 
"S-au despartit de câteva luni", a declarat pentru dailymail.co.uk o sursa apropiata cantaretei.

Sursa a mai adaugat: "În prezent locuiesc separat, să vadă cum merge aşa, dar înca nu s-au hotărât daca divorteaza. Încă se iubesc foarte mult, dar în ultimele şase luni şi-au dat seama că sunt mai mult prieteni decât soţ şi soţie".

Aguilera a declarat la un moment dat despre soţul ei: "Incep să plâng când mă gândesc la toate lucrurile bune pe care le-a adus în viaţa mea. Împreună suntem mai puternici, mai înţelepţi... ".


Cântăreaţa a fost fotografiată plângând, consolată de o prietenă.

Aguilera, în vârstă de 29 de ani, şi Bratman, de 33 de ani, s-au căsătorit în 2005, în California. Fiul lor s-a născut în ianuarie 2008.
 

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă