Pentru că preparatele „Moldova în bucate” sunt create având la bază aceleași principii de calitate și gust desăvârșit, Horia Virlan aduce experiența sa bogată alături de cea a maeștrilor bucătari Vascar.
„Lansarea gamei complete de mezeluri „Moldova în Bucate”, sub conceptul „Moldova în Bucate invită România la masă”, la finalul anului trecut, a prilejuit reîntâlnirea cu chef Horia Virlan.
Preocuparea Vascar a fost mereu să creeze produse gustoase, pe bază de rețete tradiționale, ce respectă cele mai înalte standarde de calitate din domeniu. „Ne dorim să oferim o experiență culinară superioară clienților noștri și, așa cum am declarat, „Moldova invită România la masă”, a adăugat Vlad Ciuburciu.
„De-a lungul timpului, am gătit în bucătării cu specific internațional, bazat în principal pe “La cuisine française”, dar mie tot bucătăria românească mi-a rămas dragă, de aceea o și promovez.
Produsele „Moldova în bucate” au la bază rețete tradiționale moldovenești, cu carne și mirodenii din belșug, și arată că preparatele pe bază de carne pot fi și gustoase, și sănătoase.
Mâncarea din Moldova nu este doar gustoasă, ci trezește și nostalgii: este mâncarea din copilărie, cea care se punea pe masă la sărbătorile din familie, pregătită după rețetele bunicii, mâncarea pe care o servim atunci când suntem cu cei dragi și când vrem să ne amintim de vremurile bune, de momentele pe care le-am trăit împreună.