Anca Serea, Ellie White, Andreea Runceanu (Amadeus), Sylvia, Roxana Vancea si Andreea Spataru au facut Kangoo Jumps alaturi de Kinga Sebestyen pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Vedetele s-au alaturat initiativei cunoscutei antrenoare de fitness Kinga Sebestyen de a ajuta copiii bolnavi de cancer din Romania prin participarea la o ora de sport.

Anca Serea, Ellie White, Andreea Runceanu (Amadeus), Sylvia, Roxana Vancea si Andreea Spataru s-au alaturat ieri celor peste 200 de oameni prezenti la Pullman Hotel si au sarit pe ghetele Kangoo Jumps in cadrul unei sesiuni ce a fost condusa de Kinga Sebestyen.

Taxa de participare si donatiile suplimentare au fost oferite Asociatiei M.A.M.E. pentru construirea Centrului Stelutelor, un centru de suport si recuperare a copiilor bolnavi de cancer din Romania.

A fost cea de-a cincea editie a campaniei pe care Kinga Sebestyen o deruleaza anual in luna martie, donand incasarile cumulate in urma tuturor orelor de Kangoo Jumps din tara, timp de o saptamana.

Daca Anca Serea, Roxana Vancea si Andreea Spataru au mai facut pana acum Kangoo Jumps, pentru Ellie White, Andreea Runceanu si Sylvia a fost pentru prima data cand au incaltat ghetele cu arcuri.

“Este extrem de solicitant, iti lucreaza toti muschii.

Te epuizeaza, insa atmosfera este incredibila. Oamenii sunt, pur si simplu, in delir”, a declarat Andreea Runceanu.

„Eu merg la sala frecvent unde, pe langa cardio, ridic si greutasi, asa ca tin la efort. Kangoo Jumps e solicitant, insa m-am descurcat foarte bine”,
adauga Ellie White.

Vedetele au urmat instructiunile antrenoarei din primul rand si au facut Kango Jumps imbracate in costumele sport clima cool Zingafits create de Kinga  Sebestyen si au purtat bijuterii din cristal acrilic cu Swarovski Cristaluna, create tot de instructoarea de fitness.

Kinga Sebestyen a condus ora de pe scena, fiind inconjurata de copiii antrenorilor de fitness cu care colaboreaza, demonstrand ca si cei mici pot face Kangoo Jumps.


Evenimentul a fost prezentat de Roxana Moga, antrenor de fitness si specialist in coaching.

„In calitate de fost bolnav de cancer, va transmit din suflet sa aveti grija de voi, de sanatatea voastra, va doresc din suflet sa va bucurati de miscare si de faptul ca astazi, impreuna, prin gestul pe care l-ati facut, vom oferi o sansa in plus la viata copiilor bolnavi de cancer”, a declarat Maria Culescu, Presedinte al Asociatiei M.A.M.E.

Din 2010, Kinga Sebestyen organizeaza anual, in luna martie, alaturi de Asociatia M.A.M.E., campania Kangoo Jumps pentru Viata.

Toate incasarile obtinute in urma orelor de Kangoo Jumps dintr-o saptamana, la nivel national, sunt donate pentru programe de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer.

In 2013 s-a donat in vederea construirii unui Centru de Resurse pentru copiii bolnavi de cancer. In 2012 a avut loc strangerea de fonduri in campania “Un loc de joaca mai sigur pentru copiii bolnavi” prin care s-a reamenajat locul de joaca din curtea Institutului Clinic Fundeni.

Editia 2011 a sustinut strangerea de fonduri in campania “Copilaria nu trebuie traita in spital”, in urma careia s-a reamenajat si dotat cu aparatura si mobilier medical cateva spatii din cadrul Sectiei de Pediatrie din Institutul Clinic Fundeni (doua camere de recoltat analize si tratament, patru grupuri sanitare, o rezerva).

Editia 2010 a evenimentului “Kangoo Jumps” a avut drept scop sustinerea strangerii de fonduri necesare pentru efectuarea, la o clinica din Italia, a unui transplant medular in cazul unui copil in varsta de 6 ani, bolnav de leucemie.