AMWAY PREZINTĂ PROGRAMUL DE REVITALIZARE ÎN 14 NOPŢI ARTISTRY™ INTENSIVE

Oferă şapte niveluri de refacere pentru şapte beneficii de corectare a tenului. Testat clinic pentru refacerea tenului în doar două săptămâni.

Astăzi, mai mult ca oricând, mediul înconjurător dăunează tenului. De la raze UV şi poluare, la schimbări sezoniere şi evenimente stresante în viaţa personală – chiar şi cele fericite – ADN-ul pielii (structura sa genetică) este afectat de mai mulţi factori nocivi. Rezultatul final este reprezentat de semnele premature de îmbătrânire – riduri mai fine sau mai pronunţate, pierderea luminozităţii şi a strălucirii tenului. De aceea, uneori tenul are nevoie de ajutor.

„Stresul şi agresiunile ce survin din mediul înconjurător, inclusiv diferenţele de la un anotimp la altul şi supraexpunerea la soare, pot cauza probleme care se concentrează în substratul pielii. Acest tip de ten compromis trebuie protejat şi îngrijit pentru a ajuta la corectarea problemelor acumulate şi a îmbunătăţi hidratarea şi rezistenţa pielii”, declară Dr. Paul Seehra, ARTISTRY Research & Development.

La trecerea dintre anotimpuri, programul de revitalizare în 14 nopţi ARTISTRY™ Intensive oferă un plan complet de refacere a pielii. Cu beneficii comparabile cu cele ale unui tratament profesional foto-facial de întinerire a tenului, această alternativă, ce poate fi utilizată acasă, ajută la prevenirea apariţiei liniilor fine şi ridurilor şi este testată clinic pentru a îmbunătăţi luminozitatea pielii cu 261 procente pentru o piele cu un plus de textură, tonus şi luminozitate.



„Degradarea ADN-ului din interiorul celulelor pielii produce iniţial disfuncţii la nivel molecular, celular şi tisular şi, în cele din urmă, la îmbătrânire vizibilă clinic şi percepută de consumator, sub formă de linii fine, riduri şi aspect tern al tenului. Vestea bună este că pielea noastră este rezistentă şi are capacitatea de a corecta problemele timpurii – şi poate beneficia de protecţie solară zilnică şi ajutoare periodice”
, explică Dr. Paul Seehra.

Complexul Deep Night Action 7

Programul de revitalizare în 14 nopţi ARTISTRY™ Intensive prezintă un puternic Complex Deep Night Action 7 compus din enzime de regenerare care sporesc abilitatea naturală a pielii de a corecta semnele degradării, în timp ce ingredientele cu rol de calmare ajută la atenuarea iritaţiilor.

Deep Night Action 7 funcţionează cel mai bine noaptea când are loc procesul natural de refacere – acesta fiind momentul cel mai potrivit – datorită celor două tehnologii puternice de îngrijire a tenului de la ARTISTRY:

• Ultrasomes™ – un lipozom brevetat care conţine o enzimă puternică, UV Endonuclease, care s-a demonstrat că încurajează refacerea tenului în urma problemelor cauzate de soare reducând slăbirea graduală care provoacă fotoîmbătrânirea. Atât această enzimă, cât şi sistemul dedicat de livrare sunt protejate de un brevet global.
• Sistem de calmare – cu rădăcină de lemn dulce şi extract de ovăz, printre altele, care sunt foarte delicate cu pielea, ajută la calmarea iritaţiilor, reduc roşeaţa şi asigură beneficii de calmare pentru toate tipurile de ten.

„Indiferent cât de atenţi suntem să ne protejăm de radiaţiile UV şi să folosim creme de protecţie solară în fiecare zi, există mai mulţi factori – în special stresul – care afectează funcţionarea sănătoasă a tenului nostru la nivel celular
”, a declarat Maud Pansing, Vicepreşedinte, Global Marketing – Beauty.



Testele clinice

1. Leziunile de la nivel celular s-au îmbunătăţit cu 75% mai repede decât procesul normal de refacere crescând astfel abilitatea naturală a pielii de corectare a problemelor cauzate de supraexpunerea la raze UV şi radicalii liberi.*
2.  Îmbunătăţire cu 99% a aspectului ridurilor fine vizibile.
3. Calmarea pielii, demonstrată de 94% dintre participanţi, care au simţit că tenul este mai confortabil.
4. Luminozitate refăcută şi mai mare claritate a tenului cu 261%.
5. Regenerarea barierei naturale de hidratare a pielii, asigurând o îmbunătăţire a hidratării cu 98%.
6. Promovarea regenerării celulare dermatologice pentru o reducere cu 83% a asprimii pielii.
7. Întinerirea tenului percepută de 71% dintre participanţi, care au simţit că tenul lor este mai puţin solicitat, mai tonifiat şi cu un aspect sănătos.
*Testare in vitro

Programul de revitalizare în 14 nopţi ARTISTRY™ Intensive se prezintă în noul ambalaj original “Crescendo” de la ARTISTRY. „Elegant şi delicat, este ambalajul perfect pentru frumuseţea mărcii. Finisarea rafinată a detaliilor şi culorile distinctive întăresc poziţionarea frumuseţii de avangardă de la ARTISTRY”, a explicat Olivier van Doorne, Preşedinte şi Director Creativ la nivel global în cadrul SelectNY şi vizionarul din spatele noului aspect estetic al mărcii ARTISTRY.

În afară de programul de revitalizare în 14 nopţi ARTISTRY™ Intensive, linia Intensive Skincare include serul regenerant pentru ten ARTISTRY™ Intensive cu inovatoarea enzimă secretată de ciuperci şi serul anti-rid pentru fermitate ARTISTRY™ Intensive cu tehnologie Targeted Retinol, distribuite prin intermediul unei reţele de peste trei milioane de Întreprinzători Amway în întreaga lume.



Lider global în frumuseţe, ARTISTRYTM oferă soluţii pentru îngrijirea tenului testate clinic, susţinute de studii ştiinţifice avansate înglobate în produse de bază, tratamente intensive şi pentru prevenirea ridurilor, produse de albire a tenului şi produse premium, dar şi o paletă diversă de produse de machiaj pentru buze, ochi, obraji şi ten, ce acoperă toată gama necesară oricărei femei. Numărându-se printre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului din lume*, produsele ARTISTRYTM sunt distribuite prin intermediul unei reţele de peste trei milioane de Întreprinzători în întreaga lume.


Compania Amway este unul din liderii în domeniul industriei vânzărilor directe. Fondată în 1959 în Ada, Statele Unite, Amway îşi desfăşoară activitatea în peste 100 de ţări şi teritorii, generând venituri de 10,9 miliarde USD în 2011. Produsele Amway sunt distribuite prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători Privaţi Autorizaţi în întreaga lume. Amway oferă peste 450 produse pentru frumuseţe, sănătate şi întreţinerea locuinţei. Gama Amway include suplimentele alimentare NUTRILITETM, cosmeticele şi produsele de machiaj ARTISTRYTM, precum şi produsele de întreţinere a locuinţei HOMETM.
 
 * Sursa Euromonitor International Limited; Produse de înfrumuseţare şi îngrijire personală 2012, categoria produse cosmetice premium şi sub-categoria produse premium pentru îngrijirea tenului, valoare globală RSP în 2011.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod