7 secrete pe care industria alimentară nu ţi le spune
3 din 8
Cafeaua boabe
Dacă o iei ambalată de la raft, alege o cafea cu preţ mediu: cea mai ieftină nu va fi niciodată cea mai bună, iar cea mai scumpă are acelaşi gust cu una de nivel mediu. Cafeaua nemăcinată de calitate nu este niciodată ambalată în recipiente din plastic, ci doar în cele de sticlă sau de metal. Verifică data expirării - nu ar trebui ca termenul să fie mai mare de 18 luni de la data fabricării.
Pe aceeasi tema...
- Un festival demenţial: Cele mai spectaculoase imagini de la Burning Man
- Arta liniuţelor: Cele mai neobişnuite coduri de bare pe care le-ai văzut
- Şarapova rupe tăcerea după scandalul de dopaj: „M-am simţit atât de mică!“
- 10 vedete care seamănă leit cu fiicele lor. Parcă sunt surori!
- Cele mai penibile tatuaje cu vedete: Şi-au bătut joc de idolii lor!
Comentarii (1)
Asa da! Pot sa mai adaug ca si concentratia in cacao trebuie sa fie minim 60%, pentru a fi numita "ciocolata", in caz contrar se va incadra in produse cu denumirea "tableta de ciocolata" care si acestea contin cacao in diverse procente,dar nu contin unt de cacao. Multumesc!
Posteaza comentariu