Creativitatea și imaginația, cusute și brodate cu talent la #Creativo

#Creativo Spring Edition 2017 a oferit șansa vizitatorilor săi să își exprime liber creativitatea în domeniul textil, dar și să își construiască planul viitorului business în fashion. Clubul social de cusut și brodat s-a desfășurat pe 27 și 28 mai la The Ark București și a reunit nenumărați români creativi care iubesc creațiile realizate în țara noastră.

Cei care au ales să treacă pragul The Ark București la această ediție #Creativo au putut alege să participe la o multitudine de ateliere de specialitate și la conferințe concentrate pe antreprenoriat în domeniul modei, susținute de experți de la Atelierele ILBAH.

Mai mult, la finalul activităților creative, vizitatorii au avut ocazia de a cunoaște nenumărate mașini de cusut, brodat și surfilat Brother, dar și expozanți cu produse handmade realizate în România.
Cristina Cioran, Bianca Ioniță și Paula Chirilă au dat startul #Creativo , fiind prezente la primul atelier desfășurat la eveniment. Împreună, atelierele de specialitate au reușit să demonstreze cu brio toți pașii prin care sunt create piesele vestimentare, de la etapa de idei până la creația finală.

Astfel, la atelierul de styling vestimentar s-a învățat cum se compun ținute pentru orice moment al zilei, cu ajutorul hainelor puse la dispoziție de expozanții de la #Creativo, iar la cel de desen s-a realizat că nu trebuie să fim graficieni profesioniști ca să putem realiza propriile schițe vestimentare.

S-a făcut și o incursiune în lumea tiparelor de croitorie și a drapajului, iar mașinile de cusut au lucrat neîncetat timp de două zile pentru atelierele de croit și retușuri și modificări, de unde au plecat la finalul zilei cu noile creații sau cu obiecte personale care aveau nevoie de corecturi.

La această ediție s-au alăturat o serie de expozanți cu produse unicat, handmade, printre care s-au numărat: Feel Free, Maison Ilia, AtelierEm, Diana Rus, DST Leather Art, Estella Blue, Sokezama, Zevo, Colorescu, Madam Mitza, Atelier Muna, Miss Peony, Catbones Industries, Meg Wi Baby, Kyrushka, Rady Clothing și Differenzial Kraft.

Iar cum orice ținută nu poate fi completă fără un machiaj pe măsură, cei de la Beauty One au fost prezenți cu o gamă largă de produse cosmetice de top! Vizitatorii #Creativo Spring Edition 2017 s-au putut aproviziona cu toate cele necesare atelierelor lor, de la mașini de cusut, surfilat și brodat marca Brother de la Brodat și Cusut la tipare de la Tipare de Croitorie și produse de mercerie de la PRYM. Nu în ultimul rând, cei interesați de decorațiuni de interior din textile au putut explora spațiul amenajat special în acest sens cu creațiile de vis ale Mirunei Ardelean și Corei Constantinoiu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod