Manichiură la modă în 2024. 10 tendințe pe care nu le poți rata!

Tendințele în manichiură din 2024 se împart în două categorii distincte: simplu și extravagant.

Oricât de mici sunt, unghiile sunt o modalitate de a experimenta noile tendințe de modă sau de frumusețe, de a-ți exprima personalitatea și de a transmite un mesaj.

Privind tendințele unghiilor din 2024, observăm atât o înclinație puternică spre extravaganță, cât și spre minimalism.

Manichiură la modă în 2024. 10 tendințe pe care nu le poți rata:

 

Nail Art 3D


Creativitatea din cadrul comunității de unghii nu dezamăgește niciodată, mai ales când vine vorba de nail art 3D. "Unghiile 3D sunt o modalitate distractivă de a adăuga un nivel suplimentar de dimensiune manichiurii tale", spune Rianna Basurto, expert în manichiură pentru Bellacures. Ea spune că există o mulțime de opțiuni, de la unghii texturate cu aspect de pulover la modele florale și cristale strălucitoare.

Unghii metalice reinventate


Unghiile metalice rămân în tendințe și în 2024, acum cu detalii nuanțate care ridică și mai mult designul.

Vorbim de unghii metalice "ochi de pisică" care conferă un efect multidimensional, metale amestecate și asortate, unghii cromate extra strălucitoare și modele mai simplificate, folosind accente metalice.

Unghii Lip Gloss


Manichiura ultra minimalistă este super râvnită în 2024. Unghiile cu aspect de luciu de buze, care presupun un strat lucios clar de lac peste unghiile naturale simbolizează perfect această tendință de manichiură.

"Odată cu ascensiunea esteticii minimaliste, unghiile Lip Gloss (luciu de buze) vor fi la modă în 2024", spune Rianna Basurto, expert în unghii la Bellacures.

"Pentru cei care iubesc un aspect discret, unghiile luciu de buze permit zestrei tale naturale să fie adevărata vedetă a spectacolului. Folosind doar o bază transparentă și un strat de acoperire lucios, este ocazia perfectă de a-ți face manichiura inspirându-te de luciul tău preferat de buze."

Unghii Ombre


Specialiștii confirmă că aspectul minimalist al unghiilor va crește în popularitate în 2024.

"Toată lumea încă se bucură foarte mult de liniile curate și de machiajul curat și, pentru a completa aceste look-uri, oamenii caută unghii mai simple, clasice."

Una dintre manichiurile care îmbrățișează această abordare minimalistă este Ombre. Manichiura Ombre oferă acea senzație de curat, oferind în același timp un plus de dinamism.

Coquette

 

Stilul Coquette este o altă tendință pentru unghii din 2024 care exprimă feminitate și... drăgălășenie. Această manichiură se referă la o notă drăguță de roz pal, alb crem și detalii delicate precum fundițe și perle.

Unghii Anii'70


La capătul opus al spectrului avem unghii cu aură groovy, care oferă energie serioasă și vibrații bune. Nail artistul Molly Romah de la Chillhouse spune că acest design se referă la stratificarea diferitelor culori pentru a crea un efect asemănător aurei "în care o culoare evoluează în cealaltă.

Atât de trippy, atât de uluitor."

Unghii în nuanțe calde de piersică


Culoarea anului Pantone este Peach Fuzz și nu există nicio îndoială că vom vedea această nuanță și pe unghii pe tot parcursul anului. De asemenea, se aliniază atât cu unghiile pastelate, cât și cu tendințele de manichiură minimaliste care sunt atât de populare în acest moment. Peach Fuzz este un pastel strălucitor proaspăt și jucăuș, fără să atragă atenția foarte mult.

Renașterea manichiurii french


A existat o perioadă în care manichiura french a fost considerată foarte necool, dar acel moment a trecut. Manichiura french va rămâne întotdeauna una dintre manichiurile care exprimă cel mai bine stilul clasic în materie de unghii. Renașterea ei are loc în 2024, când vine cu un design foarte profund, cu un finisaj minimalist, atemporal șic.

Unghiile Grunge din anii '90


Unghiile grunge din anii '90 se bucură de o renaștere  în 2024.

E momentul pentru cele mai negre oje, cele mai intense nuanțe de verde și violet și nuanțe de roșu sângeriu.

Manichiură mixtă


O altă tendință extravagantă pentru unghii din 2024 este manichiura mixtă și asortată. "Acest stil este pentru cineva care nu se poate decide între un design anume sau o singură culoare", spun experții. "Este atât de distractiv și obții tot ce este mai bun din ambele lumi."

Un exemplu este combinația dintre animal print cu unghii uni sau unghii cu accent de șah cu stilul ombre.




Sursă: elle/ harpersbazaar/ realsimple
Foto:
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod