30 cele mai frumoase genți pentru primăvara anului 2015

Desingerii și-au imaginat o serie de modele de la cele clasice și elegante până la cele cu printuri distractive sau extravagante
Acum, după ce marile branduri și-au încheiat primele prezentări de modă pentru primăvara-vara anului 2015, specialiștii au făcut și primele selecții ale celor mai reușite piese.

În ceea ce privește gențile, desingerii s-au întrecut în a-și încânta fanii cu modele dintre cele mai diverse. Cei de la purseblog.com le-au ales pe cele mai reprezentative și astfel am putut observa elementele specifice modei din primăvara viitoare.

Astfel veți vedea că predomină curelele metalice sub formă de lanț – Balenciaga, Bottega Veneta, Dior, Mulberry etc.– , perforațiile – Versace, 3.1 Phillip Lim – imprimeurile florale – Burberry, Valentino – pietrele – Dolce & Gabbana, Fendi – și chiar și printurile distractive.

Culorile se păstrează tot în tonurile pastelate specifice anului 2014, dar reapar ca dominante și culorile clasice – negrul, albul și maroul.
Un alt element observat la multe dintre genți este folosirea pielii de crocodil sau șarpe.

Nu lipsesc evident nici poșetele mici, din plastic – Chanel, Dolce & Gabbana – dar foarte pretențioase și prețioase care în mod sigur vor costa o mica avere. Așadar, cei cu dare de mână vor avea de unde alege.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod