Chakra ta dominantă, în funcție de zodie

Iată care este chakra dominantă pentru fiecare semn zodiacal și cum îți influențează aceasta viața:
 
Chakrele sunt centre energetice din corp care influențează diferite aspecte ale vieții noastre, de la sănătatea fizică la cea emoțională și spirituală. Fiecare zodie, guvernată de anumite trăsături și elemente, rezonază diferit cu chakrele din corp.







Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chakra: Manipura (Chakra Plexului Solar)

Berbecii sunt plini de energie și inițiativă, ceea ce face ca chakra Manipura să fie cea mai activă. Aceasta chakra este centrul forței, al determinării și al autocontrolului, reflectând spiritul luptător și liderul natural din Berbec.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chakra: Anahata (Chakra Inimii)

Taurii sunt semne senzuale și emoționale, ceea ce le face să vibreze puternic cu Anahata. Această chakra guvernează dragostea, frumusețea și conexiunile umane, reflectând nevoia Taurului de stabilitate emoțională și confort.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chakra: Vishuddha (Chakra Gâtului)

Gemenii sunt comunicațivi și versatili, făcând ca chakra Vishuddha să fie dominantă. Aceasta chakra este legată de comunicare și expresie liberă, esențiale pentru natura sociabilă și curioasă a Gemenilor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chakra: Anahata (Chakra Inimii)

Racii sunt profund emoționali și empatici, ceea ce face ca Anahata să fie chakra lor dominantă. Aceasta chakra guvernează capacitatea de a iubi și de a fi compasiv, resonând cu natura protectoare și intuitivă a Racului.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chakra: Manipura (Chakra Plexului Solar)

Leii sunt încrezători și carismatici, iar Manipura este chakra care le definește cel mai bine. Această chakra îi ajută să își mențină încrederea și să strălucească, fiind centrul personalității și al puterii interioare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Chakra: Svadhishthana (Chakra Sacrală)

Fecioarele sunt meticuloase și atente la detalii, ceea ce face ca Svadhishthana să fie chakra lor dominantă. Această chakra este legată de creativitate și purificare, esențială pentru dorința Fecioarei de ordine și perfecțiune.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chakra: Anahata (Chakra Inimii)

Balanțele sunt concentrate pe armonie și echilibru în relații, rezonând puternic cu Anahata. Aceasta chakra le ajută să cultive iubirea și frumusețea în toate formele sale, reflectând natura lor pașnică și diplomată.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chakra: Muladhara (Chakra Rădăcină)

Scorpionii sunt intense și pasionale, având o legătură puternică cu Muladhara. Aceasta chakra este centrul supraviețuirii și al instinctului, vitală pentru natura profundă și misterioasă a Scorpionului.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chakra: Svadhishthana (Chakra Sacrală)

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru spiritul lor liber și aventuros, făcând ca Svadhishthana să fie chakra lor dominantă. Această chakra încurajează explorarea și exprimarea creativă, elemente cheie pentru personalitatea Săgetătorului.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chakra: Muladhara (Chakra Rădăcină)

Capricornii sunt practici și realiști, având o conexiune profundă cu Muladhara. Aceasta chakra le oferă stabilitatea și determinarea de care au nevoie pentru a atinge succesul și pentru a rămâne ancorat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chakra: Ajna (Chakra celui de-al Treilea Ochi)

Vărsătorii sunt inovatori și originali, rezonând cu Ajna, chakra intuiției și a înțelepciunii. Aceasta chakra îi ajută să vadă dincolo de convențional și să își manifeste ideile unice.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Chakra: Sahasrara (Chakra Coroanei)

Peștii sunt spirituali și visători, având o legătură specială cu Sahasrara. Această chakra este poarta către spiritualitate și iluminare, reflectând conexiunea profundă a Peștilor cu universul emoțional și spiritual.

1 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod