Ma inchid in mine

•  
    • 1 mesaje
    2 Iun 2004, 09:11
    0 0
    De la un timp nu stiu ce mai vreau, ce mai caut intr-o fata, Parca ii urmaresc toate defectele si orice greseala ma face sa deviez la fiecare miscare de a mea in a cuceri o fata. Adevarul este ca nu prea imi place orice gen de fata, si in plus nu pot sa zic ca nu sunt timid din mai multe puncte de vedere. Ce sa fac ca sa imi revin, sa ma deschid in mine si sa invat sa cunosc pe mine insumi, sa deschid multiple conversatii placute cand sunt cu o anumita persoana care-mi place. Fiecare subiect care il deschid ma face sa cred ca ar fi ceva rau sau bun daca zic si nu sunt sigur pe mine. Multumesc
  •  
    • 2234 mesaje
    2 Iun 2004, 09:33
    0 0
    doresti cumva consultatii psihologice? pur si simplu mi se pare ridicol sa crezi ca ti se vor rezolva problemele aici. si parca vad o multime de raspunsuri miorlaite: thomas draga etc si etc.... ma scuzati evelor nu am nimic cu voi, doar ca interventia individului mi se pare inutila si ironica. dup cati ratati au intat aici trebuie sa recunosc ca singurul care a putut fi acceptat a fost alex. si pana la urma e site de femei asa ca vedeti si voi unul de barbati ceva, eventual www.playboy.com
  •  
    • 3526 mesaje
    2 Iun 2004, 09:36
    0 0
    Pai, "draga thomas" , pana afli ce vrei, lasa fetele in pace.........
  •  
    • 11438 mesaje
    2 Iun 2004, 09:50
    0 0
    haida de...calmati-va ce naiba v-a apucat...omu asta poate chiar are nevoie de ajutor...
    si o zic io care in acest moment imi vine sa-i bag pe toti masculii la gazare...

ce-i copilu????...hai zii....tu de ce crezi ca ti se intampla ce ti se intampla????
  •  
    • 2234 mesaje
    2 Iun 2004, 09:54
    0 0
    bai carmeluto stai potol. ce ajutor frate? nu am nimic cu barbatii. ce sa i se intample: nu agata nimic ca atunci cand ii vine cheful incepe sa le gaseasca defecte . asa ca din partea mea poate sta linistit in bancuta lui, asta ca sa nu fiu rea
  •  
    • 11438 mesaje
    2 Iun 2004, 10:00
    0 0
    Thomas mama...un om frumos in adevaratul sens al cuvantului e cel care are defecte...asa ca...bucura-te de ele....
  •  
    • 9835 mesaje
    2 Iun 2004, 12:12
    0 0
    Hehehe... Tomas... cand o sa te indragostesti, n-o sa mai vezi nici un defect!!! Ai si tu rabdare pana apare EA...