Sex in timpul menstruatiei
-
0 0imi place sa cred ca nu sunt incuiata....insa asta chiar nu pot s-o pricep...nu e aiurea sa faci sex cu iubitul la menstruatie?
Voi ce credeti? -
Din punct de vedere medical am citit chiar ca "Studiul publicat intr-un ziar de investigatii in ginecologie si obstetrica a demonstrat ca femeile cu o viata sexuala activa si in perioada ciclului menstrual prezinta sanse scazute cu pana la 1,5% de a se confrunta cu endometrioza in comparatie cu femeile care refuza actul sexual pe perioada ciclului menstrual. De ce? Contractiile uterului din timpului actului sexual, in special a orgasmului, ajuta la eliminarea din uter a fragmentelor de mucoasa uterina. "
Dar pe motiv de igiena,confort e mai bine dupa ,parerea mea! -
dezinvoltule esti tare..."may i have another". Este intradevar ceva ce tine de fiecare in parte,ca este putin(sau putin mai mult)ciudat si ca pare inestetic...? poate, dar nu doar o data am auzit (si am simtit-o si pe pielea mea)ca femeile sunt mult mai receptive in acea perioada.Discutand cu mai multe colege am constatat ca nu-i anormal sa faci dragoste in perioada menstruatiei.
-
da lovule, trag la greu...dar la munci
acu pe bune...este indicat din anumite puncte de vedere si contraindicat din altele, gen sangerare mai puternica. este normal sa ai mai mare hemoragia pt. ca dupa orgasm zona este vascularizata mai bine...dar in timp veti vedea ca aveti numai de castigat si fizic si psihic
fizic...veti scapa de durerile de ovare specifice perioadei respective, ca nu vor aparea anumite boli..etc..etc..
psihic..veti scapa de idei gen: mi-e grata, nu-i curata zona, inhibitii si minti inchistate de prejudecati...stiti voi...ca la cai ca tot vorbeam de iepe