lire turcesti...stie cineva?
-
3 0buna dimineata evelor si adamilor!
am nevoie de o informatie vitala pentru concediul meu , sper ca ma puteti ajuta : de la ce banca pot cumpara lire turcesti ? am incercat la transilvania si bcr , dar ei nici nu cumpara , nici nu vand valuta din asta...
ma puteti ajuta oare ?
va pup! -
pai simplu debbie : vreau sa imi iau de aici pentru ca mi-am propus ca pana plec toti banii ce ii mai strang (pe langa ce am pentru vacanta deja)sa ii schimb in lire , ca euro si dolari am deja , dar vroiam neaparat lire pt ca am inteles din documentatiile mele ca daca platesti in euro/dolari platesti mai mult , in sensul ca rotunjesc ei in plus preturilesi nici nu iti mai dau rest , iar daca platesti in lire este mai putin. oricum nu stiu , daca nu gasesc aici voi schimba acolo
-
Nu cred ca o sa gasesti sa schimbi in Bucuresti, dar cum tu ziceai ca ai deja dolari si euro, ii poti schimba cand ajungi in Turcia si sa stii ca nu iesi in pierdere. Eu am fost plecata toamna trecuta, mi-am schimbat dolarii in lire cand am ajuns in Istanbul si am constatat ca am primit cam aceeasi suma pe care as fi luat-o in Romania daca schimbam lei. Deci e rentabil si mult mult mai comod.
-
roxydora
eu am fost in Turcia acum trei saptamani.
Am avut la mine euro si am schimbat in lire ( 2 lire/ 1 euro )
In general, am platit in lire.
In ultima seara, nu am mai avut si am facut ceva cumparaturi si am platit in euro.Nu a fost nici o problema, mi-au dat restul tot in euro la aceeasi paritate.
Eu am fost cu treburi (serviciu) si nu prea am avut timp de shopping; am stat in Istanbul, intr-o zona buna (Taksim).
Iti spun asta nu ca sa ma dau mare , ci in sensul ca poate prin zone famate poate se fac smecherii, dar pe unde am umblat eu, totul a fost OK.
Asadar, cred ca aici in tara ai sanse mai mari sa schimbi la un curs dezavantajos!
Iti doresc vacanta placuta!
Te pup! -
multumesc de sfaturi tuturor , sunteti niste dulci!
cred ca totusi o sa iau la mine valuta , nu m-am hotarat daca euro sau dolari , dar am inteles ca e mai avantajos dolari ca la ei e paritate.
in orice caz , o sa o schimb in hartii mai mici , de 5 si 10 .
cel mai haios mi se pare ca trebuie sa negociezi totul , nu stiu cum va fi , ca nu prea obisnuiesc -
roxydora said:
buna dimineata evelor si adamilor!
am nevoie de o informatie vitala pentru concediul meu , sper ca ma puteti ajuta : de la ce banca pot cumpara lire turcesti ? am incercat la transilvania si bcr , dar ei nici nu cumpara , nici nu vand valuta din asta...
ma puteti ajuta oare ?
va pup! -
roxydora said:
buna dimineata evelor si adamilor!
ma puteti ajuta oare ?
va pup!