Skinoren
-
5 2La recomandarea dermatologului, am inceput sa folosesc Skinoren-anticosuri.Il folosesc de o saptamana si are ceva rezultate, numai ca imi ingrasa tenul ca naiba.A mai folosit cineva? Simt ca nu prea intra in piele si o incarca
-
Am avut, si nu e bun de nimic. Daca vrei ceva eficient, fa-ti de 1-2 ori pe saptamana (depinde cat de sensibila ai pielea) un peeling cu malai amestecat cu bicarbonat. Nu freca tare, pt ca malaiul e destul de aspru pentru piele. Si apoi da-ti cu o crema, ceape care o folosesti de obicei. Incearca, n-ai ce pierde.
Succes! -
are dreptate kumari. si eu am folosit tot la recomandarea dermatologului si am fost foarte multumita si am incredere si in firma care o produce (Schering). pentru mine a fost de mii de ori mai bun decat "renumita" retin-a. si inca ceva letitia_m, daca in urma unui control dermatologic doctorul ti-a recomandat Skinoren inseamna ca de asta ai nevoie. eu nu foloseam mult... doar cat un bob de mazare pentru intreaga fata... daca folosesti mai mult de atat e posibil sa-ti incarce fata.
-
Eu si prietena mea am folosit Skinoren si a fost ff bunn; a dat rezultate destul de repede. S-ar putea sa te usture si sa te manance fatza la inceput dar pielea se va obisnui in timp. daca vrei sa te duci la plaja sa nu te dai, pt ca impiedica bronzarea, de fapt scrie si pe prospect. O vara frumoasa1!!
-
victoria09, asa pateam eu cu retin-a pana cand dermatologul mi-a recomandat skinoren. eu am avut 3-4 cosuri nu a fost ceva grav insa nu mai scapam de ele si asta de la tampenia de fond de ten 3in1 de la Avon pe care naiba m-a pus sa-l compar
. si ca sa nu ma abat de la subiect, iti spun ca pana nu incerci un produs nu poti sa sti daca e bun pentru tine sau nu... daca ai acnee mai avansata foloseste retin-a pentru a e mai radicala, daca nu... skinoren sau produse antiacneice cu acid salicilic.
-
Si eu folosesc skinoren,in combinatie cu antiobioice,tot la recomandarea dermatologului,si am avut reviltate f bune,numai k nu il intind ca o crema si in aplic doar pe cos,il las 5 min sa intre in piele si aplic deasupra o crema pt tenul gras.Dar sa stii k nu e bun pt toti,prietena mea l-a folosit si ea,si se plangea k o ustura si nici macar nu i-au trecut cosurile.Iar pe mine nu ma ustura deloc