nu mi iese o pata..:(

•  
    • 14 mesaje
    15 Sep 2008, 17:38
    16 2
    buna fetelor..
    am si eu o mica intrebare..
    mi am patat sacoul de la scoala cu corector...l am spalat, am pus si vanish...ba chiar am incercat si cu acetona...dar nu iese..
    stiti cumva cu ce se duce pata de corector de pe sacou?
    multumesc :*.
  •  
    • 1046 mesaje
    16 Sep 2008, 08:15
    5 5
    daca e pasta de aia alba e cam nasol, nu se duce cu vanish sau ceva de pete. chestia aia are o consistenta putin solida , de fapt, nu pateaza, se prinde de material.
    eu mi-am patat o fusta de in cu pasta corectoare si desi am incercat absolut tot, nu s-a curatat decat in timp. dupa mai multe spalari se va duce. initial trebuia lasata pata sa se usuce bune, dupa care trebuia curatata cu o periuta uscata sa se ia stratul de deasupra. restul, cum am zis, se duce in timp dupa mai multe spalari. alta solutie ar fi o curatatorie.
  •  
    • 14 mesaje
    16 Sep 2008, 21:50
    5 4
    multumesc pentru idee...cerd ca ar trebui sa ma gandesc sa imi iau alt sacou...pana iese pata aia termin scoala : D
    multumesc mult :*
  •  
    • 45 mesaje
    7 Nov 2008, 00:27
    0 5
    salut! simplu.mai pune aceeas pasta peste pata l.lasa-o sa se usuce si apoi o cureti cu o periutza aspra.bine-nteles si spalat dupa.acelas component chimic actioneaza asupra petei exact ca la prima pata.te-ai grabit sa cureti si mai rau ai facut.asta e! acum incearca asa.sti cum spun batranii: cui pe cui se scoate! bafta.sper ca ai inteles ce se intampla daca pici aceeas pasta peste pata.
  •  
    • 3036 mesaje
    7 Nov 2008, 10:49
    5 3
    in magazinele de papetarie se gasesc sticlute cu diluant pentru pasta corectoare. costa vreo 1,5-2 ron.

teoretic, e facut pe principiul oja-acetona - practic, e facut pentru a adauga cateva picaturi in pasta corectoare atunci cand aceasta se ingroasa prea tare - practic, dizolva si petele produse accidental.