pastile de slabit
-
2 0a folosit cineva ZACTIVAL?? este reclama in FEMEIA DE AZI. ce pastile de slabit ati auzit ca a folosit
cineva si sunt bune ?MULTUMESC MULT , MARIA -
Am gasit la plafar "CAPSULA DE SLABIT " - de la ARPFARM asa se numeste , blistere cu 6 pastile, 210.000 lei .am auzit ca sunt bune, dar azi incep sa iau - daca a luat cineva , VA ROG SA IMI SPUNETI DACA ARE VREUN EFECT.
Eu trebuie sa slabesc cam 20 kg.
fac proba cu 6 pastile si daca observ ca sunt bune, mai iau .
o sa va scriu daca au efect la mine. -
si eu am luat capsulele de slabit de la arpfarm ,de doua saptamani am inceput.In primele 2 zile n-am reusit sa mananc nimic,dupa aceea m-am fortat sa mananc totusi.Acum am mancat de pranz si pana maine sigur nu voi mai putea.Am reusit sa slabesc 2 kilograme pana acum,voi mai lua pastilele inca doua saptamani sa vad ce-o sa iasa
-
libelula, sa inteleg ca CAPSULA DE SLABIT iti ia foamea de tot, din moment ce spui ca nu ai mai putut manca ???
sau chiar , din ce spui tu trebuie sa te chinui sa poti manca ceva??
creeaza repulsie pentru mancare ??
in acest caz, mi se pare foarte putin ca ai slabit 2 kg in 2 saptamani .
multumesc pentru raspuns . -
In primele doua zile imi era greata doar cand ma gandeam la mancare.Da,e putin 2 kilograme cred,eu vreau sa slabesc 5,dar mai am doua saptamani.oricum dupa ora 4 dupa-masa n-am mai reusit sa mananc de cand am inceput.poate se vor vedea rezultatele cand termin si cele doua saptamani.ah,n-am mancat dar am baut alcool,asa ca poate de aceea am slabit doar atat..
-
libelula, eu am inceput de azi dimineata si sunt curioasa daca are efecte ca: puternic laxativ, dureri de burta, crampe, ameteli, sau altceva . e super bine daca iti da repulsie pentru mancare , cel putin pentru mine , care am deja o bulimie pe fond de stres, as manca incontinuu ceva .....e groaznic ...
am 90 de kg. acum si in acest ritm as fi depasit suta .( am 1.72 inaltime dar oricum arat groaznic)
multumesc pentru rabdare si nu te supara ca insist cu detalii. e foarte important ca am gasit pe cineva care le ia de ceva timp .multumesc mult si succes ! -
multumesc de raspuns. eu zic , ca daca iti provoaca lipsa poftei de mancare este foarte bine- in felul asta normal ca se slabeste mult. nu vad de ce spui ca nu mai ai incredere. si eu am observat ca nu mai am pofta - ieri dupa ora 16 nu am mai mancat nimic- nu am simtit nevoia .e super - eu mancam si seara tarziu inainte de pastile.
-
eu le iau cam de 1 luna, nu pot spune exact cat am slabit pentru ca nu m-am cantarit, ma streseaza cantarul, nu-mi place sa tin cont de el. cel mai bine imi dau seama la haine care acum sunt foarte largi, unii pantaloni chiar dau sa cada de pe mine.
cam de 1 saptamana le-am intrerupt pentru ca iau antibiotice si trebuie sa mananc. evident ca a revenit si pofta de mancare. -
eu personal la cum ma stiu, orice regim as tine, odata incetat revin treptat la vechile obiceiuri alimentare, deci si la greutatea avuta anterior.
sunt constienta ca singura modalitate de a fi in forma e un regim de viata sanatos, cu multa miscare, dar sincer, nu se lipeste de mine. daca ma apuc nu ma tine mult pentru ca treptat incep sa ma scap la cate ceva daunator, azi la una miane la alta, mai ales mancat seara.