Eva Longoria, aproape de dezastru la Cannes: A purtat o rochie care plesnea pe ea

Actriţa în vârstă de 42 de ani a fost aproape de un dezastru vestimentar la o prezentare de modă, cu o rochie care i-a jucat feste.

De obicei, Eva Longoria are apariţii reuşite, dar cea de miercuri de la Cannes a fost la limita unui insucces. Actriţa americană a venit la prezentarea de modă Philipp Plein Resort Collection, din cadrul Fetivalului de film de la Cannes, într-o ţinută care nu o avantaja şi care era să-i facă o surpriză de pomină.

Vedeta a optat pentru o rochie neagră din satin cu despicătură pe piciorul drept şi cu un decolteu oval care îi scotea sânii în evidenţă, o piesă prea mulată pentru formele ei mai generoase.

La un moment dat, ea şi-a acoperit bustul cu palmele pentru că rochia prea strâmtă s-a mişcat periculos de mult şi a fost pe punctul de a-i descoperi unul din sâni.

N-a fost cea mai inspirată alegere pentru vedeta din "Neveste disperate" - în fotografiile de presă se vede că Eva este puţin mai plinuţă, iar abdomenul puţin mai proeminent, ceea ce poate fi indiciu pentru o eventuală sarcină.

Cotidianul britanic Daily Mail remarcă o asemănare evidentă între stilul Evei şi cel consacrat de Kim Kardashian, ceea ce ar putea explica preferinţa actriţei pentru ţinuta adoptată, mai ales că ea a purtat şi părul prins în coadă la spate, cu cărare pe mijloc, aşa cum obişnuieşte starleta.
Machiajul impecabil şi genele false ale Evei accentuau această impresie.

Actriţa a postat şi pe contul său de Instagram o imagine cu ţinuta pe care a purtat-o la evenimentul de la Cannes, dar de această dată postura atent studiată genera un efect mai bun decât fotografiile de presă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod