Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 901-950 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 14 Ian 2012, 14:27
    Xxl bust

    Fetelor iau xxlbust de 3 saptamani si mi-au crescut 1 cm,nu ma asteptam sa se vada rezultate asa repede,mi-am luat de la inceput 3 cutii ca sa ma tin sa le iau mai mult timp.

    1
    0

  • camelia pe 14 Ian 2012, 09:09
    buna Maria

    am si eu o luna de cand iau pastilele astea breast success. in cazul meu se pare ca efectul este bun pana acum, spune-mi te rog maria daca pastilele le iei inainte sau dupa masa pentru ca parerile sunt impartite.

    0
    0

  • maria pe 14 Ian 2012, 09:03
    breast success

    Mi-am inceput tratamentul cu breast success acum 3 luni si pana acum rezultatele sunt astfel : sanii au crescut cu 2 cm , sunt mult mai fermi si mai plini. Recomand breast success daca vreti sa aveti garantia ca folositi un produs de incredere.

    0
    0

  • misha pe 13 Ian 2012, 17:30
    iau xxlbust

    Iau xxlbust de ceva timp,mai exact 3 luni si trei saptamani si sanii mei au crescut 3cm sunt voluminosi,fermi ,arata cu totul si totul altfel.Ma simt extraordinar si ma bucur ca aceste pstile sunt romanesti ,naturale,inainte am luat pastile din strainatate si nu au avut nici un efect.

    0
    0

  • gabriela pe 13 Ian 2012, 17:10
    xxl bust

    acum am inceput a 4-a luna cu xxl bust . la inceput m-am descurajat , dar am zis sa continui si bine am facut ca pana la sfarsitul lunii a 3-a efectele au fost vizibile ( cand m-am masurat aveam 1 cm )

    0
    0

  • gabriela pe 13 Ian 2012, 17:10
    xxl bust

    acum am inceput a 4-a luna cu xxl bust . la inceput m-am descurajat , dar am zis sa continui si bine am facut ca pana la sfarsitul lunii a 3-a efectele au fost vizibile ( cand m-am masurat aveam 1 cm )

    0
    0

  • antoanela pe 12 Ian 2012, 17:51
    xxl bust

    sunt la sfarsitul xxl bustului (a-7 –acutie). am reusit sa ajung la mult asteptatii cm pe care ii doream cu ardoare . oricum pot sa spun ca ma simt mult mai bine in pielea mea

    0
    0

  • t1 pe 12 Ian 2012, 11:37
    breast+

    de cand eram mica visam sa-mi creasca si mie sanii ca ai surorilor mele.Acum sunt casatorita si am doi copii pe care i-am alaptat si binenteles ca mi s-au lasat.As dori sa iau pastilele dar sotul meu nu este de acord .Ce fac?

    0
    0

  • Amy pe 11 Ian 2012, 17:40
    xxl bust

    Am urmat si eu cu xxl bust si am fost foarte multumita. A trecut ceva vreme de atunci si sanii mei s-au mentinut . V-am pupat si va doresc succes la toate

    0
    2

  • doina pe 11 Ian 2012, 14:27
    buna

    Pastilele breast success m-au ajutat sa imi cresc bustul cu 3 cm in 5 luni de zile, ceea ce inseamna enorm pt mine si de asemenea ma simt bucuroasa sa il pot recomanda si altora.

    0
    1

  • bianca pe 10 Ian 2012, 23:11
    breast success

    Multumesc fetelor care m-au ajutat sa scap de complexul sanilor mici. Claudia, merci pt sfaturile date. Intradevar , breast success functioneaza.

    0
    0

  • nicoleta pe 10 Ian 2012, 17:44
    xxl bust

    Am inceput de 4 luni sa urmez cu Xxl Bust si sanii mei sunt mai fermi si mai prezentabili

    0
    0

  • Amalia pe 10 Ian 2012, 13:42
    xxl

    recomand xxl bust ,mi-am marit sanii cu 3 cm ,sunt singurele pastile care au dat rezultate la mine.

    0
    0

  • Miruna pe 9 Ian 2012, 16:32
    buna

    buna ziua! Am luat xxlbust timp de cateva luni si am avut rezultate foarte bune,acum port cupa 85c.am ales xxl pentru ca este 100%natural si romanesc.De obicei folosesc produse naturiste romanesti ,am mai multa incredere .

    2
    0

  • dida pe 9 Ian 2012, 16:16
    breast success

    Un produs bun care si la mine si-a facut efectul.

    0
    0

  • Maria pe 8 Ian 2012, 19:17
    salut

    este super xxlbust,dupa prima luna de administrare se vad diferente,am sanii mai voluminosi,o sa continui sa il iau.Il recomand

    0
    0

  • tina pe 6 Ian 2012, 18:41
    breast success

    Recomand si eu breast success, am trei luni de cand iau pastilele si ma simt foarte bine din toate punctele de vedere. Sanii au inceput sa creasca incepand cu prima saptamana, simtindu-i mai grei si mai plini. A patra saptamana odata cu zambatul care a inceput sa imi revina pe chip , am observat ca sanii intra putin mai greut in sutien. Este un produs bun pe care il recomand si eu.

    0
    0

  • Georgeta pe 6 Ian 2012, 17:30
    xxl bust

    m’am masurat astazi, dupa 4 luni de zile cu tratamentul xxl bust am ramas placut surprinsa. am 2 cm in plus

    0
    0

  • ligia pe 6 Ian 2012, 14:52
    ciao

    Adica daca eu imi dau cu parerea despre un produs pe care personal l-am incercat, inseamna ca fac reclama duduie?

    0
    0

  • miha pe 6 Ian 2012, 12:38
    buna

    Ce te face sa crezi ca eu scriu din partea vreunei firme? faptul ca imi expirm o parere nu inseamna ca este si reclama. Nu ma intereseaza daca va cumpara careva acest produs, ci doar eu spun ca am incercat pastilele breast success si am fost multumita de rezultate.

    0
    1

  • ella pe 6 Ian 2012, 07:55
    xxl bust

    Salut! Am rasfoit internetul sa aflu mai multe despre acest produs de ma usturau ochii. Nu stiu cate incredere poti avea in comentariile postate. Dar parca nu prea cred ca toate cele pozitive sunt din partea firmei care le vinde. De aceea am hotarat sa comand si eu. Termin in curand a doua cutie. Rezultate spectaculoase nu sunt, dar ceva ceva se vede si se simte. Va pup.

    0
    0

  • Claudia pe 5 Ian 2012, 23:10
    xxl bust si breast succces

    Atatea comentarii "pozitive" scrise practic de aceeasi persoana/aceleasi persoane numai ca postate sub alte nume, toate in interesul firmei care comercializeaza aceste produse. NU VA LASATI INSELATE PE BANII SI SANATATEA VOASTRA

    1
    0

  • Carla pe 5 Ian 2012, 19:44
    Xxl bust

    Iau xxl bust de 3 luni si sanii s-au marit cu 2 cm.Sunt mai tari si plini.Ma simt foarte bine.Mi-a fost recomandat de o prietena.Ma bucur ca am ascultat-o.Am facut o alegere perfecta.

    0
    0

  • ELENA pe 5 Ian 2012, 19:38
    XXL BUST

    AM VRUT SA INCERC SA VAD CUM ESTE XXL BUST . PENTRU INCEPUT AM COMANDAT 2 CUTII SA VAD DACA SUNT BUNE DE CEVA . ACUM SUNT LA A 4 CUTIE SI MI S-AU MARIT SANII 3 CM . SUNT FOARTE INCANTATA

    0
    0

  • Nina pe 5 Ian 2012, 09:39
    Buna dimi

    Am comandat 3 cutii de breast success de pe breast-success.ro si abia astept sa incep tratamentul. Daca se vor vedea rezultatele cu siguranta voi mai cumpara.

    0
    0

  • jeni pe 4 Ian 2012, 16:39
    buna

    Recomand de asemeni breast success ca fiind un produs bun si eficient pe care l-am testat personal. Daca va doriti calitate si siguranta , puteti opta pe acest tratament.

    0
    0

  • cecilia pe 4 Ian 2012, 09:04
    breast success

    Buna fetelor si la multi ani! M-am documentat pe net si pana la urma m-am hotarat sa incerc si eu breast success despre care se scrie multe lucruri bune chiar si in afara. Voi cand luati pastilele , inainte sau dupa masa?

    0
    0

  • Gloria pe 30 Dec 2011, 12:39
    xxl bust

    am facut comanda de 2 cutii de xxl bust . am terminat cu alaptatul si am zis ca de acum trebuie sa incep sa ma in grijesc si de mine

    0
    0

  • stefi pe 30 Dec 2011, 09:36
    bust

    Buna. Poate cineva sa-mi spuna de unde anume pot achizitiona xxl bust din Bucuresti (ca sa nu mai astept dupa comanda). Merci!

    0
    0

  • teodora pe 29 Dec 2011, 17:44
    xxl bust

    Mda …iau si eu xxl bust de 3 luni …am adunat 2cm... intr-adevar da rezultate …. dupa parerea mea, depinde de organism … oricum multa bafta tuturor!

    0
    0

  • Monica pe 29 Dec 2011, 12:23
    buna ziua

    Probabil multe dintre noi ne dorim sanii un pic altfel decat ii avem.Eu de exemplu ii vreau mai mari,sunt complexata de mica si am luat multe pastile pentru marirea lor plus tincturi de marar si leacuri babesti,singurul de care am fost multumita si sunt in continuare este xxl pentru ca il iau de trei luni si m-am masurat din nou dimineata si am 2 cm in plus . sunt foarte fermi,tari si rotunzi.

    0
    0

  • valeria pe 28 Dec 2011, 11:43
    breast success

    Nu sunt de acord cu acest articol, in primul rand sunt pastile extrem de nocive (care sunt si dovedite) si le luam cu buna stiinta, iar noi scriem un articol despre un lucru nedovedit. Eu am incredere in suplimentele naturiste si drept dovada am tinut tratament cu breast success care m-a ajutat enorm.

    1
    0

  • Maria pe 28 Dec 2011, 00:05
    Xxl Bust

    Buna fetelor.Iau xxlbust de 6 luni si nu am nici un fel de efect negativ , nu am de zis decat lucruri de bine .Am cu 5 cm in plus si ma simt mult mai increzatoare.

    0
    0

  • cori pe 27 Dec 2011, 11:55
    breast success

    Breast success a fost singurul in care am avut incredere, motivul fiind acelasi ca majoritatea de aici. Este facut in Canada si cred ca asta iti intareste convingerea ca este un produs de top.

    0
    0

  • loredana pe 23 Dec 2011, 11:57
    xxl bust

    m-am hotarat . vreau si eu sa incerc xxl bust . pentru inceput voi cumpara 2 flacoane pentru 2 luni

    0
    0

  • Amy pe 22 Dec 2011, 15:16
    Xxl Bust

    Iau Xxl Bust de 2 luni si am 1 cm in plus.Pentru mine sanii reprezinta accesoriul cel mai de pret al oricarei femei. Indiferent de silueta, bustul poate centra atentia de fiecare data prin intermediul unei tinute bine alese.

    0
    0

  • Geta pe 22 Dec 2011, 09:28
    breast success

    Am inceput tratamentul cu breast success de 2 luni si rezultatele sunt bune pana acum. Sanii au crescut cu circa 2 cm, sunt mai tonici si mai fermi iar pofta de viata se pare ca imi revine.

    0
    0

  • cerasela pe 21 Dec 2011, 17:36
    xxl bust

    Mie mi s-au marit sani 7 cm cu xxl bust .Acum ca mi-am vazut visul implinit cu ochii mei si sunt extrem de fericita. Ma cuprinde o bucurie si o stare de bine , pe care nu am cum sa o explic in cuvinte

    0
    0

  • tudor pe 21 Dec 2011, 15:04
    xxl bust

    Mai este putin si vine mosu’ si m-am gandit sa-i cumpar si eu prietenei mele 2 cutii de xxl bust . sunt sigur ca o sa se bucure enorm , mai laes ca-si doreste sa aiba sanii mari

    0
    0

  • gina pe 20 Dec 2011, 21:46
    breast success

    Tastez din postura de persoana care a incercat tot ce se poate in materie de marirea sanilor, in speranta ca voi scapa si eu de acest complex. Din pacate am aruncat pe geam o multime de bani, din fericirea am descoperit ca exista breast success care chiar m-a ajutat. Ma alatur si eu persoanelor multimite de breast success.

    0
    0

  • liana pe 20 Dec 2011, 17:50
    xxl bust

    Eu cu xxl bust m-am ales cu o marire de 5cm si se observa diferenta . acum ma avantajeaza si pe mine anumite hainute

    0
    0

  • Malina pe 19 Dec 2011, 21:49
    buna

    am inceput sa iau xxlbust in urma cu 2 luna.Au aparut rezultatele dupa 3 saptamani iar pana acum am 2 cm inplus.O sa le iau in continuare pana ajung la o marime pe care mi-o doresc.

    0
    0

  • camelia pe 19 Dec 2011, 14:39
    buna

    MI-a spus o prietena de pastilele breast success, le-am incercat si am fost multumimta, deci le recomand si eu.

    0
    0

  • Doinae pe 17 Dec 2011, 18:52
    breast success

    Este un produs de care m-am bucurat inca din prima saptamana si de care am doar cuvinte de lauda. Il recomand tuturor care vor sa scape de acest complex al sanilor mici.

    0
    0

  • alexandra pe 17 Dec 2011, 17:57
    mi-am comandat

    M-am hotarat in sfarsit sa comand xxlbust,este romanesc,natural,nu ma complic cu pastilele din strainatate,am vazut la stiri ,spuneau sa nu comandam din strainatate.

    0
    0

  • dalia pe 16 Dec 2011, 17:27
    xxl bust

    In sfarsit ma bucur!! dupa 4 luni de zile de xxl bust am adaugat 4 cm

    0
    0

  • irina pe 15 Dec 2011, 23:34
    buna seara

    Acum am plasat si eu o comanda pe breast-success.ro si astept ca maine sa fiu sunata sa o confirm. Asta a fost prima comanda data vreodata pe internet si nu a fost deloc greu. Tot timpul am avut un trac in a face o comanda pe net si ma bucur ca am trecut de acest trac.

    0
    0

  • tincutza pe 15 Dec 2011, 16:59
    xxl bust

    sunt uimita,ieri cand am inceput al 5-lea tub de xxl bust m-am masurat si aveam 86cm.Nu pot zice decat ca sunt bucuroasa

    0
    0

  • Crina pe 15 Dec 2011, 16:05
    breast success

    Buna tuturor celor ce scriu pe acest forum. In primul rand vreau sa aduc multumiri si eu Ioanei pentru ajutor si sfaturi referitor la alegerea unui produs care sa ma ajute sa scap de acest complex al sanilor mici. Am inceput tratamentul de circa 3 saptamani cu breast success si rezultatele sunt multumitoare pana acum. Incet, incet sanii mei incep sa prinde contur si ma bucur ca odata cu ei imi recapat si eu tonusul de altadata. Este un pas urias pentru mine si sper ca si pt sotul meu. Va pupacesc si ne auzim

    0
    0

  • livia pe 14 Dec 2011, 17:35
    xxl bust

    am cumparat xxl bust pentru 3 luni . am aflat despre el de la o colega de servici care il cumpara de la farmacie. Maine incep al treilea flacon.

    1
    0
Pagina « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod