Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 801-850 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corina pe 10 Feb 2012, 22:41
    xxlbust

    Mai am putin si termin al 3 flacon de xxl bust...sunt f dezamgita!!absolut nici o schimbare...e o mare porcarie,nu mai aruncati banii aiurea pe fereastra.

    1
    0

  • oana pe 10 Feb 2012, 22:40
    breast success

    Nu poti visa sa ai sanii asa cum iti doresti daca nu ai ambitie. Din fericire a doua incercare a mea a fost cu mai multa ambitie, iar acum pot spune ca am reusit sa imi remodelez sanii asa cum am visat. Breast success este un produs fffff bun.

    1
    0

  • Alina pe 10 Feb 2012, 21:53
    breast success

    Am zis sa incerc si eu breast success si nu imi pare deloc rau. Il recomand tuturor femeilor ce isi doresc sanii mai fermi.

    0
    0

  • Ioana pe 10 Feb 2012, 16:20
    xxl

    Salut fetelor si multumesc pt.raspunsuri! De functionat,e cert ca functioneaza,pt.ca si eu,precum am mai spus,iau de 3 sapt.si am 1cm in plus.De luat,in mod sigur voi lua in continuare.Eram doar curioasa daca marirea este definitiva sau tine doar cativa ani.Vom trai si vom vedea,este un produs relativ nou,cred ca nu ne putem pronunta deocamdata in privinta durabilitatii efectului.Sper ca e definitiv sau pina la 60-70 de ani!:))Pupici!

    0
    0

  • Maddyy pe 10 Feb 2012, 15:12
    xxl bust

    este bun xxl bust . din propria experienta va spun ca am avut nevoie de foarte multa ambitie si un pikut mai multa rabdare ca sa am sanii mai plini cu 6 cm . Am preferat sa inghit pastile decat sa dau mii de euro pe implant la care nu adaug si bani pe care-i cheltui si pe intretinerea lor. ..succes tuturor

    0
    0

  • lavinia pe 10 Feb 2012, 14:33
    buna

    buna.eu cred ca afirma ca efectele sunt durabile cu xxlbust si din cate am citit pe forumuri cele care au terminat xxlbust spun ca sanii nu s-au micsorat si ca arata la fel de bine.si in plus da rezultate fata de celelalte pastile de marire a sanilor.Si eu iau xxlbust si mi-au crescut 2 cm dupa masuratoarea mea si in schimb arata foarte bine,sunt mai tari.Sa stii ca la mine nu au existat efecte adverse.

    0
    0

  • Ioana pe 10 Feb 2012, 13:02
    xxl bust

    Daca stie cineva cat tine efectul?Eu am niste nelamuriri,in sensul ca pe cutie scrie "poate mari sanii vizibil si definitiv" si "cu efecte durabile".Asta dupa romana mea,ar insemna ca e ceva temporar....sau???:(

    1
    0

  • paula pe 10 Feb 2012, 10:48
    xxl bust

    m-am masurat in dimineata asta si am vazut ca aveam 2 cm in plus. Voi continua sa urmez cu xxl bust

    0
    0

  • nina pe 9 Feb 2012, 20:59
    bust-xxl

    dupa ce am nascut o dulceatza de fetitza in urma cu 2 ani am ramas cu un efect nedorit: sanii lasati. in curand se implinesc 5 luni de cand iau xxlbust.sanii mei si-au recapatat fermitatea si am cu 3 cm in plus.pe mine ma bucura faptul ca nu mai sunt lasati, decat faptul ca mi s-au marit 3cm. datorita fermitatii pe care am capatat-o a aparut si marimea,cred eu. voi continua tratamentul cu xxl bust ptr ca sunt foarte multumita de rezultate.

    0
    0

  • miruna pe 9 Feb 2012, 17:55
    breast success

    merci pt recomandari, am sa incerc si eu breast success si voi reveni cu detalii.

    0
    0

  • ela pe 9 Feb 2012, 09:46
    xxl

    buna! dupa 2 luni de tratament cu xxl bust m-am masurat.am sanii mai tari si am aproape 2 cm in plus.nu este foarte mult dar am rabdare.voi continua tratamentul.

    0
    0

  • tony pe 8 Feb 2012, 21:48
    breast success

    Breast success merita toti banii iar eu le recomand din tot sufletul. Merita incercate de fetele care isi doresc sanii mai fermi si cu mai mult volum.

    0
    0

  • ioana pe 8 Feb 2012, 17:10
    xxl bust

    buna scumpelor. ma bucur ca v-am gasit!.m-ati ambitionat si pe mine si am hotarat sa iau si eu xxl bust . peste 5 luni vine sotul meu in tara si vreau sa-i fac o surpriza cu o pereche de sani cat mai aspectosi posibil

    0
    0

  • flori pe 8 Feb 2012, 11:09
    breast success

    Am citit cate ceva pe net si inclin si eu sa cred ca breast success sunt cele mai indicate. Cred mult mai mult in firmele de afara.

    0
    0

  • marieta pe 7 Feb 2012, 18:00
    xxl bust

    La inceput am luat xxl bust doar din curiozitate sa vad daca are efect . Si daca era sa aiba efect i-am promis mamei mele ca devin fata serioasa si nu o mai sperii mereu ca ma duc sa-mi pun silicoane. Acum mi s-au marit sanii 3 cm. Nu este mult , dar eu sunt chiar mandra de mine si in plus trebuie sa-mi respect si promisiunea .

    1
    0

  • rada pe 7 Feb 2012, 14:34
    breast success

    Recomand breast success, singurul produs care intradevar si-a facut efectul si de care am fost multumita.

    0
    0

  • Ioana pe 6 Feb 2012, 21:20
    xxl bust

    Il recomand tuturor!!!In 3 sapt.am cu 1cm in plus.Nu as fi crezut vreodata,dar s-a intimplat!Un vis,sper sa o tin tot asa!Efecte adverse zero.Va pup!

    0
    0

  • Andreea pe 6 Feb 2012, 20:34
    Marire

    Eu am incercat metoda hipnoterapiei si deja dupa o luna am crescut cu o cupa.. gasiti pe cineva bun si mergeti nu de alta dar am fobie la bisturie

    1
    0

  • Gabriela pe 5 Feb 2012, 21:12
    xxl bust

    am inceput sa iau produsul xxl bust in urma cu 2 luni.nu m-am masurat pentru ca nu sunt interesata sa mi maresc sanii.sant multumita de marimea lor.aveam nevoie de fermitate si am obtinut-o.acum sanii sunt mai fermi si mai plini.simt ca sunt mai grei.am sa continui tratamentul,dar am sa reduc administrarea la o capsula.secces!

    0
    0

  • MADALINA pe 5 Feb 2012, 00:26
    XXL BUST

    Sunt foarte multumita de rezultatele cu xxlbust. Satisfactia mea este ca nici nu-mi trebuie sutien. Sunt atat de frumosi incat nu merita sa-i acopar. Il recomand cu incredere pentru ca eu il voi folosi in continuare.

    2
    0

  • Carmen pe 5 Feb 2012, 00:23
    x x l

    am inceput al treilea flacon xxl bust ...mie una primele doua mi s-au parut eficiente ....nu vreau sa intrerup pana nu voi ajunge la cm doriti

    0
    0

  • aanaa pe 5 Feb 2012, 00:16
    xxl bust

    Eu vreau sa comand xxl bust,mi se pare cel mai ok ,si la compozitie si pentru ca e fabricat in Romania.In plus am vazut pe cateva forumuri unde se spunea ca xxlbust da rezultate.L-am comand si eu.Sper sa castig ceva cm in plus.O seara buna!

    0
    0

  • Adriana pe 4 Feb 2012, 09:51
    breast success

    Buna Emy, primul flacon l-am primit de la o prietena din Canada iar urmatoarele doua le-am luat din Romania de pe breast-success.ro si am vazut ca au acelasi efect.

    0
    0

  • emy pe 4 Feb 2012, 09:49
    neatza

    Buna fetelor, voi de unde ati cumparat breast success, si cum ati primit coletul? Ma intereseaza sa il comand dar vreau sa ma documentez putin.

    0
    0

  • Mihaela pe 3 Feb 2012, 18:13
    buna

    ma bucur ca xxlbust da rezultate la voi ,pentru ca mi-am cumparat si eu 3 cutii si astazi este a doua zi de cand le iau.O sa revin sa va spun dupa o luna cum sta treaba.

    1
    0

  • Romelia Stanciu pe 3 Feb 2012, 17:54
    xxl bust

    De 4 luni iau xxl si vreau sa va spun ca nu m-am ingrasat deloc. Eu una sunt foarte multumita de aceste pastile si voi continua deoarece vreau sa ajung la masura ideala inaltimii si greutatii mele . Mentionez ca am doar 23 ani:)

    2
    0

  • Elena pe 3 Feb 2012, 17:21
    xxl bust

    Buna dragelor! Am luat xxl bust 2 luni si m-am simtit foarte bine.Nu am avut efecte adverse si sanii sunt mai voluminosi si mai plini.Am mai mult cu 2 cm.

    0
    0

  • silvia pe 3 Feb 2012, 16:23
    breast success

    M-am documentat timp de o saptamana si m-am decis sa incerc si eu breast success din acelasi motiv (sunt canadiene).

    0
    0

  • lavinia pe 2 Feb 2012, 17:22
    xxl bust

    Eu iau xxl bust de 4 luni si am 1.5 cm . Mi-am propus sa ajung la cupa B si nu ma voi opri pana nu ajung la aceasta dimensiune

    1
    0

  • Carmen pe 2 Feb 2012, 15:17
    breast success

    Am auzit si eu de breast success si ma gandeam sa le incerc. Vad ca sunt multe pareri bune despre ele.

    0
    0

  • Petria Cristiana pe 2 Feb 2012, 10:58
    xxl bust

    Buna fetelor! Am inteles ca produsul xxl bust este unul foarte bun, adica da rezultate insa in cazul meu trebuie sa fac un efort foarte mare pentru a a ma tine de el . ca eu sunt mai aiurita si mi-e sa nu uit ...la voi cum merge? Pupici!!

    1
    0

  • Petria Cristiana pe 2 Feb 2012, 10:57
    ccl bust

    Buna fetelor! Am inteles ca produsul xxl bust este unul foarte bun, adica da rezultate insa in cazul meu trebuie sa fac un efort foarte mare pentru a a ma tine de el . ca eu sunt mai aiurita si mi-e sa nu uit ...la voi cum merge? Pupici!!

    0
    0

  • bianca pe 2 Feb 2012, 08:50
    breast success

    Recomand si eu breast success, un produs eficient produs in Canada

    0
    1

  • catalina-laura pe 1 Feb 2012, 17:40
    xxl bust

    am cumparat xxl bust de la farmacie . acum este deja a 3 luna si am 1,5 cm la sani

    0
    0

  • Patricia pe 31 Ian 2012, 14:56
    xxl bust o minune pt. mine

    in dimineata asta m-am privit in oglinda, nevenindu-mi sa cred ca imi vedeam sanii mai plini . Nu mai sunt aceeasi. Diferenta este fenomenala. Centimetrul arata 4.5cm in plus

    1
    0

  • Mimi pe 30 Ian 2012, 16:22
    marire sani

    Eu mi-am comandat acum xxlbust,este cel mai ok dintre toate produsele de marire a sanilor.O sa revin dupa prima luna.va pup

    0
    0

  • Mimi pe 30 Ian 2012, 16:22
    marire sani

    Eu mi-am comandat acum xxlbust,este cel mai ok dintre toate produsele de marire a sanilor.O sa revin dupa prima luna.va pup

    0
    0

  • ElisabetaT pe 28 Ian 2012, 16:07
    Creme pentru marirea sanilor

    Am si eu o prietena care a folosit creme pentru marirea sanilor. Pareau mai mari e drept, dar a renuntat pentru ca i s-a infectat oribil sfarcul. Voi chiar credeti ca folosirea unor creme care sunt atat de puternice incat sa iti mareasca sanii nu sunt extrem de nocive?

    2
    0

  • Iulia Andrada pe 28 Ian 2012, 15:47
    xxl bust

    Fetelor am si eu o intrebare.. Am vazut toate comentarile si m-ati convins, insa dupa ce nu mai folosesc acest produs ce se intampla cu sanii mei? revin la forma initiala? va rog rasp sincer! :)

    2
    0

  • Mada pe 27 Ian 2012, 23:15
    buna

    Eu am ales sa cumpar xxlbust.Ieri am luat prima pastila de xxlbust.Mi-am cumparat doua flacoane de xxl si sper ca dupa astea doua sa se vada rezultate.o sa revin cu rezultate.

    0
    0

  • dana pe 27 Ian 2012, 20:33
    breast success

    dar nu sunt fete care sa fi terminat tratamentu sa ne zica clar cum a fost

    1
    0

  • Nela pe 27 Ian 2012, 17:45
    xxl bust

    Nu pot sa ma abtin si sa nu va spun si voua ca am 5 cm in plus de la xxl bust. Acum chiar ca ma simt pe deplin incantata

    1
    0

  • irina_istrate pe 27 Ian 2012, 16:33
    xxl bust

    Gata am inceput si eu xxl bust . deja sunt la a treia zi

    0
    0

  • mimi pe 27 Ian 2012, 15:59
    xxl bust

    eu i-ti recomand xxl bust !

    0
    0

  • ulma pe 27 Ian 2012, 13:34
    buna ionela

    In general in astfel de cazuri stiu ca e bine sa nu il intrerupi acum cred ca depinde si cate zile o faci. Oricum eu am luat breast success 6 luni si am uitat cateva zile in perioada asta dar totusi au fost ok.

    0
    0

  • ionela pe 27 Ian 2012, 05:06
    f.important

    am comandat breast success, daca intrerup tratamentul cateva zile sau o saptamana are ceva?pot sa -l iau in continuare dupa?isi mai face efectul? va rog cine stie sa raspunda

    0
    0

  • romelia pe 26 Ian 2012, 17:18
    xxlbust

    Folosesc xxl bust de aproape 2 luni . Nu-mi place sa ma masor imi place sa aman momentul. :)))

    0
    0

  • Erika pe 25 Ian 2012, 17:52
    xxl bust

    Am castigat 3 cm la sani cu xxl bust si bineinteles am de gand sa iau mai mult in centimetri. In liceu aveam colege care faceau glume pe seama mea ca aveam sanii mici si-mi ziceau :’ ana, ana spune-mi drept cine te-a muscat de piept ‘ .Muuuuuuult timp am fost socata de vorba asta

    3
    0

  • Elvira pe 25 Ian 2012, 16:51
    xxl bust

    Important este sa nu astepti as ajungi la masura ideala peste noapte. Spre exemplu eu mi-am marit sanii cu xxl bust 6 cm si a trebuit sa astept 9 luni

    0
    0

  • natalia pe 25 Ian 2012, 15:39
    buna

    Iau breast success de 40 de zile si rezultatele sunt optimiste pana acum, ceea ce imi intareste convingerea ca sanii mei vor arata mult mai bine dupa 4 luni de zile.

    0
    0
Pagina « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod